2777
2789
عنوان

دعا کنید شوهرم باهام آشتی کنه😔

1036 بازدید | 88 پست

یک ماهه قهرهو ی شب. دعوامون شدت گرفت چون همیشه سنگ خانوادشو ب سینه میزنه و میگه بابام جونمه مامانم.... ولی ی بار تو این ده سال طوری رفتار نکرد ک ببینم منم همینقد براش مهمم یا به زبون نیاورد عصبی شدم هر حرفی ک حق بود در مورد خانوادش گفتم بعدم ک ی سالن برام زده بود بعد کلییی زجر دادنم بعد کلی دعوا و سه سال حرف زدنم ک قانع شد اون شب رفت درش قفل کرد من ب خاطر خساستس همه امیدم سالنم بود این هشت سال زندگی هروزش ب کار کردن فک کردم ولی انتها راهش همین سالن کنار خونم بود چون کسی نیست حمایتم کنه ببره بیاره نمیخوام بیشتر باز کنم مساله رو...... خلاصه ک راه ب سیم آخر میگه فقط واستادم با پای خودت بری و منی ک شرایط بعد طلاق مم فرقی با الانم نداره میشه دعا کنید گره باز بشه از زندگیم 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

زندگی ب ظاهر خوبی دارم ولی در باطن چیزی جز عذاب های من و گریه های هر شبم و دعواهامون نیست ولی از روزی ک سالن زدم افتتاحیه گرفتم انگار چشم خوردیم و دیگه این دعوا مون شبیه دعوا های قبل نبود انگار دارم ب ته خط زندگیم میرسم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اها جوونه لجبازه بهش توجه نکن زندگیتو کن زیادم توجه کنی لوس میشهانشالله مشکلت حل بشه

میترسم سالن دیگه باز نکته 😔

انجام نده چی میشه؟

شرایط کار دیگه ای شروع کردن ندارم ما هشتاد درصد اختلافمون خساستش من برا شغلم سختی کشیدم خیلی زیاد خون دل خوردم سخته اینکارو بکنه 

شرایط کار دیگه ای شروع کردن ندارم ما هشتاد درصد اختلافمون خساستش من برا شغلم سختی کشیدم خیلی زیاد خو ...

الهی درسته متاسفانه خساست مردا باعث میشه یک خانم هم مرد باشه هم‌خانم هم کارای بیرون انجام بده هم داخل منزل 

اینجور آدما اصلا مرد نیستند