2777
2789

سلام  من ۱۲ سالمه مامان بابام سنتی ازدواج کردن حدودا ۱۸ سال_۱۷ سالی میشه ازدواج کردن و بابام همیشه راجب مامانم پیش من بد میگه ، بابام یک مطب زیبایی داره مامانم برای فرار از خونه شده مدیر داخلی اون مجموعه.من تا یه ماه پیش گوشی نداشتم و برام خریدن ، شهریور خواستم گوشیو از بابام بگیرم حوصلم سر رفته بود.اونم اینطوری بود که اوکی ، وقتی گرفتمش یکی به اسم مراجعه نخ ، دیدم نوشته بود:الان ما قرار میزاریم و یبارم همدیگرو بوسیدیم خیانت محسوب میشه ؟ زنه هم خودش بچه داره گفت اره بابا صددرصد . ولی ادامه داد . همش چک میکردم . واقعا نمیدونم چیکار کنم . زنه پرو پرو از مامانم پکیج میگیره  انگار هیچی نشده . اگه بگم به همه قطعا طلاق میگیرن من یه خواهر ۱۶ ساله دارم ازم متنفره همیشه تحقیرم میکنه بهم فحش های مثبت هیجده میده واقعا نمیدونم چرا. تروخدا کمکم کنید.

من ۱۲ سالم بود فک میکردم لک لک ها منم آوردن 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیست دقیقه 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

چی بگم والا

کاری از دستت بر نمیاد سنت کمه که بخوام بگم برو با خانومه صحبت کن و فلان

تنها کار اینه به بابات بگی متوجه شدی و اگه تمومش نکنه به مامانت میگی

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨................................................................................ 

بیشتر ببینید

😂😂😂 بچه جون کدوم رمان و خوندی بوسیدیم خیانت محسوب میشه؟😂😂😂کی همچین پیامی میفرستع اخه🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

12,سالته خوب تایپ میکنی

🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دیشب تو گوشی بابام فیلم ناجور دیدم.

اعصابم خرده. پیرمرد ۷۰ساله را چه به این فیلما

البته از وقتی یادمه ما ه وا ره داشتیم و کلی شبکه س ک س ی. متاسفانه من و داداشمم میدیدیم😭🤕

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

تو پیاماشون نگفتن جزئیات بیشتری برای نی نی سایتیا بگیم؟؟😂

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

بیست ویک دقیقه 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید