2777
2789
عنوان

نادعلی میخونم

109 بازدید | 23 پست

هر کس میخواد اسم بده براش بخونم شما هم یه یا مُعید برام بخونین لطفا دعا کنین بشه اونی که مد نظرمه

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               مرد درخواست دوستی نده فحش میدم بهش

بیشتر ببینید

سمانه باردارشدنم🙏🥺..و اینبار بمونه برام خیلی دلشکسته ام😭 برات خوندم و صلوات هم فرستادم حاجت روا شی ایشالا

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا فاطمه 🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
حس ششمی هستی؟

بله

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               مرد درخواست دوستی نده فحش میدم بهش

بیشتر ببینید
بله

میشه چنتا سوال بپرسم؟

چقد درست میگی؟

میشه رنگ لباسم رو بگی اگ درست بود سوالارو بگی

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

میشه چنتا سوال بپرسم؟چقد درست میگی؟میشه رنگ لباسم رو بگی اگ درست بود سوالارو بگی

نمیدونم رنگ لباس بیشتر وقتا درست نمیگم سفید مشکی یا سبز دارع تو لباست؟

بیشتر ببینید
نمیدونم رنگ لباس بیشتر وقتا درست نمیگم سفید مشکی یا سبز دارع تو لباست؟

مشکی

یچیز دیگ ماه تولدم و اینا

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

مشکییچیز دیگ ماه تولدم و اینا

مآه تولد بخدا نمیدونم سوالتو بپرس اگه خواستی

بیشتر ببینید
مآه تولد بخدا نمیدونم سوالتو بپرس اگه خواستی

الان تو رابطه اس؟

بهم فکر میکنه؟

میخواستم ببینم چقد واقعین جوابات 

الان تو رابطه اس؟بهم فکر میکنه؟میخواستم ببینم چقد واقعین جوابات

نمیشه گفت رابطه شاید در حال آشنایی باشه 

آره یکمی بهت فکر میکنه 

برا خیلیا درست بوده

بیشتر ببینید