2777
2789
عنوان

نادعلی میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
نمیشه گفت رابطه شاید در حال آشنایی باشه آره یکمی بهت فکر میکنه برا خیلیا درست بوده

مرسی

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال داروسازی میارم؟ یاسین بهم فکر میکنه ؟ممکنه برگرده؟

گفتم بهتون قبلا دارو یا پرستاری یا هوشبری شاید از دارو پایین تر 

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.       از رحمت خدا ناامید نمی‌شوند مگر گمراهان.                     تا تاریخ ۱۴۰۴/۴/۳دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.  ❤️ ص❤️

بیشتر ببینید
ببخشید حواسم نبوده یاسین چی حس میکنی ازش؟

قصد برگشت داره یکمم پشیمونه

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.       از رحمت خدا ناامید نمی‌شوند مگر گمراهان.                     تا تاریخ ۱۴۰۴/۴/۳دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.  ❤️ ص❤️

بیشتر ببینید
حس میکنید برمیگرده؟ باکسی دوست شد بعدمن؟

بله 

بله دوست شده

بیشتر ببینید