2777
2789
عنوان

😭😭😭😭کاش پیدا بشه دلتنگی مردم

467 بازدید | 58 پست

باهم بودیم 

همه جوره خوب بود من تا حالا آدمی تو زندگیم نداشتم انقد هوامو داشته باشه انقد خوب باشه انقد مرد باشه 

اما یهویی عوض شد حس میکردم منو گذاشته تو ابنمک دو روز یبار زنگ میزد‌میگفت حالم خوب نیست 

با خانوادم بحث داریم 

تو خیابون دیدمش تکیه به ماشینش با کوشی میگفت و میخندید 

خیلی دلم شکست رفتم وقتی زنگم زد‌ بهش گفتم دیگه بهم زنگ نزن 

دو روز بعد پیام سال نو داد سین کردم جواب ندادم 

بعدشم تو خیابون منو دید نوشت وای چقدر‌تو خشکلی اینم نخونده حذف کردم 

از دلتنگی دارم میمیرم نفسم بالا نمیاد 😭😭😭

کاش اونم مثل مال تو منو نحویل‌ میگرفت 🥲 من احمق دنبال بودم گذاشت رفت 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عه هنوزم دوست نشدی باهاش هفته پیش بود تاپیک کات کردنتو خوندم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

نههه پیامم نمیده فقط گاهی استوریم لایک میکنه

عه چه آدمیه ایشالله خدا بهت صبر بده

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

دلتنگی خب طبیعیه ولی دیر یا زود کمتر میشه 

آدما خب همیشه رو ی حس و حال ثابت نمیمونن تغییر میکنن . شاید آدم خوب و دلخواه اون هم دیگه تو نبودی . نمیشه اجبار کرد. من خودم مثل توام 4 ساله باهمیم ولی یک ساله تغییر کرده منم با این موضوع کنار اومدم برامم اصلا مهم نیست اولاش خیلی اذیت شدم اما الان دیگه نه

دلتنگی خب طبیعیه ولی دیر یا زود کمتر میشه آدما خب همیشه رو ی حس و حال ثابت نمیمونن تغییر میکنن . شای ...

ما فقط یک‌ ماه و‌نیم باهم بودیم 

ینی چی دیگه آدم مورد علاقش نبودم 😭

چطوری انقد اسون‌میگیری ی رابطه چهار ساله رو

خداکنه انقد عجیب دلمو برده ک انکار اولین پسری هست ک دارم باهاش حرف میزنم

ولی یادت باشه همه پسرا با احساس وارد رابطه میشن بعد با منطق خارج میشن ولی دخترا همون اولش کمی منطقی هستن بعدش کلا احساسی برخورد میکنن