2777
2789

بابام سه روز پیش ب مامانم گفت من از دست اینا ( یعنی منو خواهرم غذا نمی‌خورم چون بدش میاد ما غذا بزاریم جلوش ) منو خاهرم واقعا ناراحت شدیم ولی اینکه بشینیم نفرین اینا اصلا حتی ب ذهنمون هم خطور نکرد حالا بابام فردا میخاد بره سرکار امروز دید ماشین خرابه هیچ جوره روشن نمیشه . من امیدوارم ماشین زودتر درست شه ولی من میگم شاید بخاطر ایم حرفش بود ک اینطور شد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا گفت این حرفو؟مامانت نکنه حساسه رو شماها

نه بابام این حرفو گفت 

بابام از نظرش دختر بی ارزشه ک باید بديش دست صاحبش ک همون منظورش شوهره بابامم بخاطر اینکه دوتا دختر داره همش کتک میزد تحقیز میکرد

چرا دوست نداره از دست شما غذا بخدره؟

بخاطر اینکه دختر داره کلا از ما بدش میاد همش ب من میگه اس کاش پسر بودی برات فلان کارو می‌کردم نمیدونی جلوی همه چ رفتارهایی بخاطر اینکه دختر  بودیم باهامون شد

دلیل خاصی نداره 

نه بابام این حرفو گفت بابام از نظرش دختر بی ارزشه ک باید بديش دست صاحبش ک همون منظورش شوهره بابامم ب ...

هعی بابا ..خدا به کی دختر داده .ولش کن با خودشم بابات درگیره بزارین برین خونه شوهر آی دلش تنگ میشه که نگو

هعی بابا ..خدا به کی دختر داده .ولش کن با خودشم بابات درگیره بزارین برین خونه شوهر آی دلش تنگ میشه ک ...

من ک برام مهم نیس دیگ حرفاش 

تا ببینیم میگ شوهر هر چی باشه حتی اگه معتاده نباید طلاق بگیزه

بخاطر اینکه دختر داره کلا از ما بدش میاد همش ب من میگه اس کاش پسر بودی برات فلان کارو می‌کردم نمیدون ...

ای بابا . اشکال نداره اون قدیمیه و طرز فکرش اینجوریه 

بعدها به حکمت خدا پی میبره

شما فکرتونو درگیر نکنید و ببخشیدش 

ای بابا . اشکال نداره اون قدیمیه و طرز فکرش اینجوریه بعدها به حکمت خدا پی میبرهشما فکرتونو درگیر نکن ...

من همیشه میگم خدا باید ببخشه 

والا قدیمی نیس شوهر خالم ک دوبرابر سن بابامو داره ی جوری از دختراش حمایت میکنه ک احدی جرعت نداره چپ نگاه بچه‌اش کنه

من همیشه میگم خدا باید ببخشه والا قدیمی نیس شوهر خالم ک دوبرابر سن بابامو داره ی جوری از دختراش حمای ...

بله حق با شماست ولی دیگه پدرهست نمیشه کاری کرد تنها راهش اینه مادرت یا کسی که پدرت ازش حرف شنوی داره بهش هشدار بدهذ

عزیزم بابام جلوی ما و مامانم مادربزرگم رو فحش میده

😔خدا بهتون صبر بده 

هرکسی مشکلات داره برای شما هم اینجوریه 

چاره ای نیست و باید تحمل کرد .

انشاءالله  خدا یه همسر خوب نصیبتون کنه و خوشبخت بشید