2777
2789
عنوان

تروخدااا تو سن بالابچه دار نشید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 6047 بازدید | 195 پست
پدری رو میشناسم ۳۵سالشهاصلا با بچش بازی نمیکنه حوصله حرف زدن نداره.گریه و خنده ی بچش بهمش می‌ریزهیه ...

بله بیشتر به روحیه آدم ها بستگی داره بعضی ها دلشون جوانه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
فکری خوبنولی خب افسردندائم نگرانشونم

خوبه باز ازون لحاظ اذیتی نیست چون سخته

تک فرزندی؟

اگه چندتایید کارای ولو کوچیک روهم تقسیم کنید نگرانی کمتر بشه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صد در صد موافقممن حتی این بچه اخری رو خیلی نگرانم براش 😔همش میگم تا میاد ۲۰ سالش بشه من ۵۳ سالم شد ...

۵۳ سال برای بچه ۲۰ ساله اوکیه 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

الهی

چندسال تفاوت سنی دارین؟ ببخشید البته واسه خودم میپرسم 

همش میگم اگر ازدواج کردم بچه دار شم یا نه.. قیدش رو بزنم ۳۲سالمه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

خب عوضش یه پدر مادر پخته و قوی و آگاه‌تر  داره..زندگی صفر و یک نیست .هیچ تضمینی برای دیدن طلوع فردا برای هیچ کس وجود ندارد...همه دلشون میخواد تو جوونی ازدواج کنن ولی خب زمونه برای همه آنقدر سازگار نبود ک بتونن ...نمیشه رمز خوشبختی برای همه یکی دونست...

ربطی ندارد مادر منم 16سالگی منو آورد ولی هنوز سی سالش نشده بود از کمردرد پا درد می‌نالید ربطی ندارد من 35سالمه تا چند سال دیگم بچه نمیارم باشگاهم به راه خدا رو شکر پا درد کمر دردم ندارم   اون زمان با این زمان فرق داره 

صد در صد موافقممن حتی این بچه اخری رو خیلی نگرانم براش 😔همش میگم تا میاد ۲۰ سالش بشه من ۵۳ سالم شد ...

منم بچم ۲۰ بشه ۵۳ شدم فقط میتونیم ورزش کنیم به خودمون برسیم خودم مادرم منو ۳۵ سالگی آورد ولی زود از پا افتاد هر جا میرفتیم فکر میکردن ماذربزرگمه همش باهاش تو دکتر و بیمارستان بودم انقدر مریض داری کردم پوسیدم خسته شدم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
عزیزم چون تک فرزندی حساسی . وگرن پدر مادرای طفلی تز همون روز اول بچه دار شدن تو هر سنی ک باشن شکسته ...

دقیقا چند روز پیش عکسامونو قبل به دنیا اومدن دخترم نگاه میکردم چروک شدیم حالا تازه دخترم ۶ سالشه

حالا مگه حالیشون میشه ۴۰ سالگی ۴۵ بچه میارن اصلا به آینده بچه فکر نمیکنن همسایه ما ۴۳ سالشه تازه زایمان کرده بابااا بچه ده سالش بشه تو ۵۳ سالته گنه بچه چیه خودم اسیر مادر مریض بودم همیشه مریض بود همیشه دکتر بیمارستان دارو هیچ کاری ام نمیتونست تنها انجام بده فقط یه مسئولیت بزرگ برای من بود همیشه هم من باید میبردمش دکتر بقیه کنار کشیده بودن ۰ون من بچه آخر بودم مجرد بودم خیلی عذاب کشیدم اصلا بعد ۳۰ نباید حامله شد و متاسفانه خودمم ۳۳ بچه اوردم 😔😔

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی