2777
2789

والا بهار و تابستون اسایش ندارم 

یعنی تاپیک بهار  و تابستونای من ببینی متوجه می شی چقدر با این مسئله درگیرم 

همش جیغ می کشن تو کوچه با موتور گازز می دن مثل مته مغزم سوراخ می کنن 

مگه کوچه جای تفریحه و انرژی خالی کردن؟

بچه هاتون بفرستید کلاسی چیزی 

نه اینکه تو کوچه رواعصاب ما باشن که 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما پنجره هاتو دوجداره کن

کوچه نره پس کجا بره؟ تو آپارتمان ام تکون میخوری صدای پایینی درمیاد

چی میشه دو سه نفر جمع بشن تو مکان عمومی بازی کنن؟

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

دقیقا آفرین بهت

ما هم آسایش ندارم 

متاسفانه از بچه داری فقط به دنیا آوردنشو بلدن بعدم ولش میکنن تو کوچه

ما خودمونم بچه بودیم اصلا تو کوچه پیدامون نمیشد

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

یه سوال اگه کوچه نیست پس کجاست؟الان ما که فقط تابستونو داریم و پاییز و زمستون و حتی بهار عین اسیر باید بریم مدرسه اون تابستون هم شما میخواین ازمون بگیرین؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

یکی بیاد مادرای بچه های کوچه ی مارو جمع کنه😑😑😆😆

اره اینم هست 

همسایه ما تو کوچه غذا درست می کنه و سیب زمینی پوست می کنه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید
شما پنجره هاتو دوجداره کنکوچه نره پس کجا بره؟ تو آپارتمان ام تکون میخوری صدای پایینی درمیادچی میشه د ...

باید گوشی بدیم فقط دست بچه ها گویا

البته من بااینکه بچه هام خونن و کوچه نمیرن اما مخالف استارترم بچه ها باید بازی کنن حتما نباید برن کلاس  کجا بهتر از کوچه

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
شما پنجره هاتو دوجداره کنکوچه نره پس کجا بره؟ تو آپارتمان ام تکون میخوری صدای پایینی درمیادچی میشه د ...

بهار و پاییز نه میشه پنجره بست نه میشه کولر زد 

چون جای عمومیه باید مراعات کنید

بچه ر. ببرید پارک روزانه یه ساعت بازی کنه یا بی صدا بازی کنه حداقل

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
یه سوال اگه کوچه نیست پس کجاست؟الان ما که فقط تابستونو داریم و پاییز و زمستون و حتی بهار عین اسیر با ...

تو کوچه جای بازی کردنه؟ پس سالن ورزشی پارک های بزرگ اینا رو واسه چی گذاشتن؟ مگه کوچه خیابون جای کورس موتور سواری هست 

همین الان که دارم می نویسه سه تا موتور چنان گاز می دن از سرکوچه به ته کوچه

بیشتر ببینید