2777
2789
عنوان

مادرا می شه بچه هاتون از تو کوچه جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 71 پست
باید گوشی بدیم فقط دست بچه ها گویاالبته من بااینکه بچه هام خونن و کوچه نمیرن اما مخالف استارترم بچه ...

آفرین به درک شما واقعا

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

مگه هنوزم مثل قدیما بچه ها میان تو کوچه؟

خیلی وقته ندیدم

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خداروشکر از این گ بچمو بفرستم تو کوچه بدم میاد

درسته بچهام کوجیکن اما بزرگم بشن چون دوتان نمیفرستم

بعدشم محله ما اصلا جای این بی فرهنگ بازیا نیس

هشت ساله اینجا میشینم ندیدم یک بچه بیاد بیرون بازی

واسه کسی بخند ک واسه خندیدنت تلاش می‌کنه ✨️ 

چرا من صدای خنده و بازی بچه هارو میشنوم لذت میبرم؟؟؟؟؟؟

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
باید گوشی بدیم فقط دست بچه ها گویاالبته من بااینکه بچه هام خونن و کوچه نمیرن اما مخالف استارترم بچه ...

کوچه ارث پدریتون که نیست بساط پهن می کنید . ادما خسته از کار میان می خوان بخوابن من درس دارم کار دارم زندگی دارم 

سر کنکورم چقدر اذیتم می کردن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید

کلاس که چه عرض کنم فقط پول میگیرن 

زبان شده ترمی یه تومن

همه‌ام تک فرزند خونه ها آپارتمانی

خب بچه کجا بچگی کنه کجا بازی کنه با بقیه اشنا بشه؟ 

من روی صحبتم با بچه های کوچیک و اونایی هست مه تفریحات سالم انجام میدن مثل فوتبال و اینا و بنظرم حقشونه بچگی کنن حتی صداشون وقتس از کوچه میاد من یاد قدیم میوفتم قشنگ حس زندگی داره

با موتوری و لاتو لوت کاری ندارم البته اونا اوباش ان و حسابشون جداس

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

حق باشماس هم اسی بچه ها اروم بازی کنن خوبه تو کوچه ،من خودم همیشه خونه بودم و الان خیلی ادم درونگرا و ساکتی هستم همیشه ارزوم بود ی بار بعد مدرسه یا هرچی تو کوچه با بچه ها بازی کنم ،بعضی وقتا بچه ها رو میبینم حسرت میخورم

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

چرا من صدای خنده و بازی بچه هارو میشنوم لذت میبرم؟؟؟؟؟؟

چون مثل ادمی زاد بازی می کنن نه با موتوراشون گازززز بدن رو مغزت برن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید
بهار و پاییز نه میشه پنجره بست نه میشه کولر زد چون جای عمومیه باید مراعات کنیدبچه ر. ببرید پارک روزا ...

والا استادیوم نیست مگه چند نفرن که صداشون اینقدر رو اعصاب شماس😐 چهارتا بچه ان دیگه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

حق باشماس هم اسی بچه ها اروم بازی کنن خوبه تو کوچه ،من خودم همیشه خونه بودم و الان خیلی ادم درونگرا ...

اروم بازی نمی کنن مشکل این جاست 

طرف پسر بچه دبستانی به دوستی می گفت مادرت فلان فلان می کنم 

خب این واقعا چه طرز تربیته؟ 

بیشتر ببینید
یه سوال اگه کوچه نیست پس کجاست؟الان ما که فقط تابستونو داریم و پاییز و زمستون و حتی بهار عین اسیر با ...

کوچه و خیابون جای بازی بچه نیست، پارک و فضای سبز برای چیه پس؟ 

جدا از موضوع سر و صدا و اذیت شدن دیگران، امنیت خود بچه هم درخطره موتور و ماشینی که رد میشن یا دزد و ... اگر خدای نکرده بره سمتشون

کوچه ارث پدریتون که نیست بساط پهن می کنید . ادما خسته از کار میان می خوان بخوابن من درس دارم کار دار ...

من کلا توکوچه برو نیستم بچه هامم کلا بچه خونگین بخوان بازی کنن میبرمشون باغ اما واقعا ارث پدریم نیست ک ب بقیه بگم نیاین تو کوچه

کلا محلیم ک زندگی میکنم کلا خونه ها ویلاییه بچه ای تو کوچه نمیاد 

ولی من صدای بازی بچه هارو دوس دارم

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید