2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه توضیح بدی

عزیزم همین ناهید کیانی ک قهرمان المپیک شده از ۶ سالگی تکواندو کار کرده

این خانم بخواد الان بره تکواندو نمیتونه خودشو برسونه ب جایی که بره المپیک و اینا

تکواندو فقط رزمی نیس باید فرم هارو بری بین کمربند گرفتن ها هر چند ماه یک بار ازمونه ممکنه بار اولم قبول نشه 

بین ازمونه قرمز ب مشکی ۱۲ ماه فاصله اس تازه اگه رد نشی

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂 تینام تی تی لقبمه ن اسمم دوزتان

تکواندو خیلی خفنه من از ۱۰٫۱۱سالگی عاشقش بودم ذاتا استعداد داشتم یکی‌از ورزشای مورد علاقم بود حیف کس ...

من از بچگی عاشق بوکس بودم ولی فرستادنم تکواندو نامردا😂🥲

ولی الان راضیم

عزیزم همین ناهید کیانی ک قهرمان المپیک شده از ۶ سالگی تکواندو کار کردهاین خانم بخواد الان بره تکواند ...

منِ خر قهوه ای کاراته بودم

خاک بر سرم کنن🫠

دوستم الان دان دو مشکی داره باشگاه زده

همراه هم از ۵ ،۶ سالگی شروع کردیم..

میبینم آن شکفتن شادی را🌤️‌

منِ خر قهوه ای کاراته بودمخاک بر سرم کنن🫠دوستم الان دان دو مشکی داره باشگاه زدههمراه هم از ۵ ،۶ سال ...

الهیییی

بهتر بابا من از الان گردن درد و کمر درد دارم

تکون میخورم استخوانم صدا میده

من از بچگی عاشق بوکس بودم ولی فرستادنم تکواندو نامردا😂🥲ولی الان راضیم

باز یه چی فرستادنت منو هیچکس کشف نکرد😂💔

من فوتبالمم خیلی خوب بود دوستام عروسک بازی و خاله بازی میکردن ولی من چون دوتا داداش داشتم همش باهم فوتبال بازی میکردیم خیلی سخت جون بودم شدید ترین ضربات بهم میخورد کبود میشدما ولی آخ نمیگفتم یه بچه ی ۷ساله😂 به درد دروازهبانی میخوردم قدمم بلنده ولی نشد دیگه گاهی خیلی غصه میخورم🥲

نهههورزش خیلییی خوبهه

ورزش رزمی فقط از دور خوبه

یعنی هیکل خوبو روحیه سالم داری ولی تموم بدنت همیشه زخمه بس ک میدوییم شب تا صبح سرفه میکنیم 

باز یه چی فرستادنت منو هیچکس کشف نکرد😂💔من فوتبالمم خیلی خوب بود دوستام عروسک بازی و خاله بازی میکر ...

واییی منم فوتبالم خیلی خوبه ولی چون ریز میزه ام ب درد فوتبال نمیخورم🥲😂

الهیییییی ، فدا سرت عشقم

واییی منم فوتبالم خیلی خوبه ولی چون ریز میزه ام ب درد فوتبال نمیخورم🥲😂الهیییییی ، فدا سرت عشقم

چقد نظراتمون نزدیک به همه😁😍 مسی هم ریزه میزست دیدی چه اعجوبه ای بود چجوری فرار میکرد یهو یه گل خوشگل میکاشت😂

قربونت قشنگم🫂🥹

چقد نظراتمون نزدیک به همه😁😍 مسی هم ریزه میزست دیدی چه اعجوبه ای بود چجوری فرار میکرد یهو یه گل خوش ...

از مسی بدم میاد🥲😂

🥹🫂