2777
2789
عنوان

امشب باز با شوهرم دعوام شد

800 بازدید | 51 پست

دو ماه پیش خیانت دیدم درست بعد زایمانم، که چت کرده بود با یه زنیکه بعد کلی کشمکش و دعوا و...  برگشتم،اوایل خیلی دعوا داشتم بعدش کمتر شده بود، کم کم داشتیم میشدیم تا حدودی مثل اوایل میشدیم، امشب بهش گفتم طلا ارزون تر شده برام النگو بخر، اونم گف سر زایمانت خریدم منم یه لحظه باز اعصابم ریخت بهم برگشتم باز اون مسئله رو پیش کشیدم😓بعد دعوام میخاست پسرمو نگه داره مولا کمک حالم باشه نذاشتم بغل بگیره از اتاقم بیرونش کردم تو پذیرایی خوابیده

حس میکنم یکم تند رفتم گند زدم تو همه چی، نمیدونم چطور درستش کنم، این بار من خیلی تند رفتم، اون میخاد درست کنه حتی امشبم بعد دعوا باز اومد کمکم ولی من اون اتفاق یادم نمیره، کمتر روزی میاد بهش فک نکنم😞😞😞

تو گند نزدی

تو خیانت دیدی

وقتی بیشترین نیاز رو بهش داشتی اون بهت خیانت کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی بخشیدی و برگشتی یعنی باید کلا فراموش کنی 🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تو گند نزدیتو خیانت دیدیوقتی بیشترین نیاز رو بهش داشتی اون بهت خیانت کرد

آره این که حقه

ولی الان نباید اینطوری میکردم، حس خوبی ندارم، دعوا از خونه ما جمع نمیشه، همیشه هست، بیچاره بچم، عذاب وجدان دارم💔😞

اگ اوضاع خوبه و برگشتی ب زندگیت تکرار نکن ب روش نیار دیگه عادی میشه واسش

دست خودم نیس

زود از دستش عصبی میشم، وقتی هم عصبی میشم اونقد جوش میارم که قشنگ از سر تا پاشو قهوه ای میکنم🤦🏼‍♀️

خیانت با زمان فراموش نمیشه ولی کم کم اون درد سابق رو از دست میده کم کم درس میشه اشکالی نداره خودتو خ ...

دلم برا بچم میسوزه، نمیخام تو محیط دعوا بزرگ شه، از طرفی عقبی هم میشم کنترلمو از دست میدم