2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عقد هستیم ۱۶ سالمه تمرکز ندارم

چه کوچولو

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
چجوری تمرکز کنم آخه

چرا نتونی؟ وقتی تلویزیون نگاه میکنه بشین تو اتاق درس بخون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
عقد هستیم ۱۶ سالمه تمرکز ندارم

۱۶ سالته.اگر برات انقد مهمه صبر میکردی تا دیپلم حداقل.واقعا درک نمیکنم.ببخشید امیدوارم ناراحت نشی‌.حالا که عقدی.ولی چرا فکر میکنیم تا دیپلم حداقل صبر کنید دیگه مورد خوبی پیش نمیاد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
خودش کارمنده

ربطی به شغل همسرت نداره.پزشک دیدم که دوست نداشته همسرش ادامه تحصیل بده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
عزیزم‌ من نتونستم جلوی پدرم وایستم

کلی گفتم.واقعا متاسفم.من یه لحظه فکر کردم جای مادرتم!و این زمونه اینجوری رفتار با دختر نووجون خیلی برام عجیبه.ناراحت میشم

بیشتر ببینید
آره خیلی احساس بدی دارم قبل عقد همش نمراتم بیست بود الان....

دیگه حالا که ازدواج کردین غصه نداره 

طبیعیه یکم طول میکشه با زندگی جدیدتون بتونین تمرکز داشته باشین 

آروم و جوری که به همسرتون بر نخوره مسئله رو باهاش درمیون بذارین که ایشون یه بخشی از کارای خونه رو انجام بدن مثلا 

مشاوره هم برین 

انشالله مجدد نمرات تون عالی میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دیگه حالا که ازدواج کردین غصه نداره طبیعیه یکم طول میکشه با زندگی جدیدتون بتونین تمرکز داشته باشین آ ...

فقط عقد هستیم ولی بازم فکرم درگیره 

سعی میکنم عادت کنم 

نام‌کاربریم جهت خنده