ایرانمجانم مدیر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1366 عنوان من باز پنیک شدم دوباره پنیک خدایااا 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 72 پست دوباره استرس حالم بده دارم میمیرم بزور دارم نفس میکشم دارم مییمرم قلبم درد میکنه تپش قلب شدید دارم سرم داره گیج میره حالت تهوع دارم دستام داره میلرزه خدایاااا آرومم کن دعا کنین الان اروم بشم دو تا پروپرانول خوردم چرا خوب نمیشم چیکار کنم یه چی بگین آروم بشم حالم بده خدایا کمکم کن 😭😭😭 یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤 1404/01/14 | 04:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 25510 اره قسمت دیشبش خیل قشنگ بود اون تیکه اخرش🤣 میگفت بهروز زدتش ورم کرده باسنش😂😂😂
ایرانمجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1366 اسی امشب پایتخت دیدم بهرام افشاری برگشته از فرداشب اونم هست دیشبم رحمت اون سنگ آکواریوم رو تو خشتکش ... عزیزم منم میبینم این فیلم طنزه ولی من چون حالم بده وقتی فیلمو نگاه میکنم دلم میگیره گریم میگیره در این حد مریضم یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 25510 عزیزم منم پانیک داشتم شدتش خیلیییی بود طوری که آمبولانس میومد منو میبرد بیمارستان اونموقع نمیدونستی ... عزیزم دمنوش چی خوردی
ایرانمجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1366 کسی تو خونتون هست بیدار باشه باهاش چند کلمه حرف بزنی ؟من گاهی ب مامانم میگم باهام حرف میزنه خوب میشم همه خوابن یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤
ایرانمجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1366 چی شد؟ یه کم بهتر شدم عزیزم یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤
ایرانمجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1366 چی کار کردی بهتر شدم خداروشکر خیلی ممنون عزیزم ❤️ خداخیرت بده اینقدر حالم بد بود داشتم میمردم الان خوب میشم یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤
کینکی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 27 عزیزم منم میبینم این فیلم طنزه ولی من چون حالم بده وقتی فیلمو نگاه میکنم دلم میگیره گریم میگیره در ا ... درکت میکنم
ایرانمجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1366 عزیزم دمنوش چی خوردی خیلی ممنون عزیزم ❤️ خداخیرت بده بهتر شدم یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 25510 خیلی ممنون عزیزم ❤️ خداخیرت بده بهتر شدم خداروشکر خوشحال شدم عزیزم❤️❤️
کینکی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 27 بهتر شدم خداروشکر خیلی ممنون عزیزم ❤️ خداخیرت بده اینقدر حالم بد بود داشتم میمردم الان خوب میشم خب دیگه خدارو شکرچقدر خوشحال شدم این بهترین خبری بود که الان میتونستم بشنوم😍عزیزم شارژ گوشیم تموم داره میشه باید برمخدانگهدارمواظب خودت باش
ایرانمجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1366 خب دیگه خدارو شکرچقدر خوشحال شدم این بهترین خبری بود که الان میتونستم بشنوم😍عزیزم شارژ گوشیم تموم د ... خداحافظ عزیزم ❤️ ❤️ یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤 مرگ.....خیلی دوست دارم 🖤