2777
2789
عنوان

جاری

821 بازدید | 34 پست

می‌دونی من فوبیای اینو دارم که داداش نامزدم عاشق یکی شه که از من خوشگل تر و سر تر باشه و مادر شوهرم و پدر شوهرم اونو بیشتر دوست داشته باشن😂😂

دلم میخواد خودم برا برادر نامزدم زن پیدا کنم که حداقل یکیو پیدا کنم که باهام خوب باشه؟ نظرتونه؟😂

چجوری اینکارو کنم؟ چجور دختری باشه؟🤣

من از وقتی چش باز کردم با دختر عموم بودم الانم هر دو عروسه یه خانواده شدیم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چه خوب

با هم خوبین؟ کدوم تون رو بیشتر دوست دارن؟ چجوری هر دو عروس یه خانواده شدین؟

وای چه خوببا هم خوبین؟ کدوم تون رو بیشتر دوست دارن؟ چجوری هر دو عروس یه خانواده شدین؟

اره البته من هنو عروسی نکردم

منو بیشتر دوس دارن چون مادر شوهرم بزرگم کرده😂🥹

عروسه عموم شدیم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

شما عروس اولی ، اگه میختو محکم بکوبی و جای پاتو درست بذاری انقدر پیششون عزیز میشی که هرکیم بیاد شما جایگاه خودت رووداری مطمئن باش

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
شما عروس اولی ، اگه میختو محکم بکوبی و جای پاتو درست بذاری انقدر پیششون عزیز میشی که هرکیم بیاد شما ...

حس میکنم عروس دوم بیشتر عزیزه

نو که میاد به بازار...

حس میکنم عروس دوم بیشتر عزیزهنو که میاد به بازار...

نه بابا واسه ما که برعکس بود ،تازه دومیه رفت و من همچنان شکر خدا هستم عزیزتر از قبل

چه خوب چیکار کردی عزیز شدی

هیچی فقط احترام گذاشتم ، اونارو مثل خانواده خودم دونستم ، و پشت سرشون هیچوقت بد نگفتم ، الحمدلله خودشون هم ادمای خوبی هستن من واقع شکر خدا تاحالا بدی ندیدم ، اختلاف ممکنه پیش اومده باشه بخاطر تفاوت فرهنگ هامون ولی هیچ وقت نذاشتم بیخ دار بشه سعی کردم زیر سیبیلی رد کنم 

خودتو درگیر نکن. من ۴ تا جاری دارم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید

رابططون الان چطورییه؟

مثل قبله؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم