2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه چی؟خود سقط دردناک جسمیو بعد هم درد عاطفی

من صبح زود ،پنج و نیم رفتم دستشویی، ببخشید ی لخته خون دفع شد،،ولی از اونموقع که پد گذاشتم،،دیگه چیزی نیست،،در حد لکه قهوه ای کمرنگ،

صبح زود تاپیک زدم،،دو نفر گفتن اگه سقط بود،دردش خیلی شدید هست،من درد خاصی ندارم،هم اینکه خونریزی هم ندارم،اونا گفتن هماتوم بوده،،نمیدونم چیه،خیلی به هم ریخته ام

استراحت کنتکون نخورشیاف بذار

چه شیافی،من تجربه بارداری ندارم،بار اولمه،،از صبح هم نمیتونم به کسی بگم که ناراحت بشن،تا شنبه باید منتظر باشم که دکترم بیاد مطب،،یعنی سقط بود یا همون هماتوم که اونا گفتن

صبح زود تاپیک زدم،،دو نفر گفتن اگه سقط بود،دردش خیلی شدید هست،من درد خاصی ندارم،هم اینکه خونریزی هم ...

سقط ی مقدار درد داره

اگ دیگ درد نداری

یا دیگ چیزی ازت دفع نشد پس سقط نیس.

من تجربشو داشتم

صبح زود تاپیک زدم،،دو نفر گفتن اگه سقط بود،دردش خیلی شدید هست،من درد خاصی ندارم،هم اینکه خونریزی هم ...

سونوندادی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

چه شیافی،من تجربه بارداری ندارم،بار اولمه،،از صبح هم نمیتونم به کسی بگم که ناراحت بشن،تا شنبه باید م ...

دیگ دستشویی نرفتی؟

اگ رفتی و باز چیزی اومد بیرون شاید سقطه. 

سقط بدون درد نداریم

حداقل یکم باید درد بکشی

شیاف پروژسترون بگو شوهرت بخره.

بهش بگو بره بیمارستان و از مامای شیفت بپرسه هر چند ساعت باید مصرف شه.

ب من گف هر 12 ساعت مقعدی.

واژینال هم میشه،ولی سوال کن.

یا زنگ بزن 115