2777
2789
عنوان

شغل دوم در کنار معلمی؟!🤦‍♀️🥲

5348 بازدید | 37 پست

من حقوقم ۶ تومنه. واقعا دلسرد شدم. رسمی هستم و سال اولمه. دنبال شغل دوم هم رفتم. کلی پول تبلیغات دادم نزدیک ۲ تومن. ولی زیاد نتونستم شاگرد بگیرم. نمیدونم مشکل از کجا بود.

تو دلم مونده یه مسافرت خوب برم یا ماشین خوب سوار بشم. دیگه انگیزه ای برام نمونده‌.

شما پیشنهادتون چیه برای افزایش درآمد یک معلم؟.

**لطفا توهین و فحاشی نکنید.کامنت شما نشونه شخصیت شماست🌹🙏"

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ تومن بابا معلم الان ۹ تومن درامدشه چطور به تو ۶ میدن ببین میتونی توی ایتا یه دوسه تومن خرج کنی کانال لباس فروشی بزنی 

میتونی یه مغازه بزنی میتونی ۵۰۰ تومن پیدا کنی گیم نتی بزنی و هزار تا کار دیگه فقط باید یکم فکرت به کار بندازی

چرا یکی باید فحاشی کنه؟  چرا ۶تومن؟ مگه حقوق معلم ها حداقل ۱۰ نیست؟  صبر کن جا بیفتی بعد ...

اخه نمیگن مثلا این خوب درس نمیده بعد شاگرد خصوصی میگیره که پول در بیاره؟

معلم چه درس و مقطعی هستید؟

من قبل از استخدام تدریس خصوصی داشتم از اول ابتدایی تا دوازدهم

همه درسها به ویژه ریاضی

الان هم شاگردهای خصوصی خودمو کنار تدریس در مدرسه دارم

برای موفقیت باید کارتون عالی باشه این طوری خود شاگردهاتون میشن بهترین تبلیغ براتون البته مهمه که اولش یکم قیمت پایین بگیرید

روزی که اومدم تو این کار فهمیدم پولی توش نیس فقط عشقش باید باشه  برای درامدبیشتر باید معلمی بسع ...

چه حرفه ای؟

سرمایه ای ندارم

معلم چه درس و مقطعی هستید؟ من قبل از استخدام تدریس خصوصی داشتم از اول ابتدایی تا دوازدهم همه درسها ...

شاگرد خصوصی از کجا پیدا کنم؟

تبلیغات دادم. نتیجه نداد.

از بچه های مدرسه بگیرم؟