sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 عنوان دماغ عملیا بیاید🥺چقد طول کشید جای بخیه هاتون بره 159 بازدید | 25 پست اونایی که پره هاتون برش خورده جای بخیه ها تون چقدر طول کشید بره؟اگ برگرید عقب بازم عمل میکنید؟🥺مخصوصا اونایی که گوشتی بودیدممنون میشم راهنمایی کنید 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند 1404/01/13 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 790 مال من نرفت چون دکترم معروف بود ب اینکه جای بخیه هاش میمونه ولی چون گوشتی بود هیچکس قبولم نکرد جز، این البته دخترداییم مرتب پماد زد رفت جاش
hosnaaa4 عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1752 کرم ترمیمی زدم رفت میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم .... یه حس ششمی خسته....... ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت ..... درخواست نمی پذیرم بیشتر ببینیدبستن
sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 کرم مخصوص مگه نزدی ،یکماهه رفت برای من پره هاتون برش خورد؟بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟هنوز عمل نکردم تصمیم دارم عمل کنم ولی ۲ ماه مونده به مراسم عقدم🥺میترسم جای بخیه ها بمونه و زشت بشه 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 مال من نرفت چون دکترم معروف بود ب اینکه جای بخیه هاش میمونه ولی چون گوشتی بود هیچکس قبولم نکرد جز، ا ... خیلی گوشتی بود بینی تون؟چقدر طول کشید ورم اش حدودی بره و قابل تحمل بشه؟من ۲ ماه مونده به عقدم بنظرتون عمل کنم یا نه🥺 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 13405 کمتر. از ی سالآره بازم چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 کرم ترمیمی زدم رفت پره هاتون هم برش خورده بود؟تقریبا چقدر طول کشید بره جای بخیه ها؟ 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 کمتر. از ی سالآره بازم پره هاتون برش خورد؟بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟هنوز عمل نکردم تصمیم دارم عمل کنم ولی ۲ ماه مونده به مراسم عقدم🥺میترسم جای بخیه ها بمونه و زشت بشه بنظرتون چه کنم 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 790 خیلی گوشتی بود بینی تون؟چقدر طول کشید ورم اش حدودی بره و قابل تحمل بشه؟من ۲ ماه مونده به عقدم بنظرتو ... اگ طول همین هفته عمل کنی اره تا دوماه خیلی خوب میشه ولی پنج شش ماه حتی بیشتر طول کشید کامل اوکی شه
sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 اگ طول همین هفته عمل کنی اره تا دوماه خیلی خوب میشه ولی پنج شش ماه حتی بیشتر طول کشید کامل اوکی شه عه یعنی میگید عمل کنم پس؟اخه میگن ورم بینی گوشتی تا یک سال یا حتی بیشتر هست😭منم دکترم دیر نوبت میده دیگ خیلی که زود بتونم عمل کنم ۳ ماه قبل مراسم میشه 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 13405 پره هاتون برش خورد؟بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟هنوز عمل نکردم تصمیم دارم عمل کنم ولی ۲ ماه مونده ب ... گوشتی غضروفی بود آره برش خورد کرم ترمیم کننده نزدم خودش رفتتوی دوماه رد بخیه نمیره و حتی ورم هم نمیره اگه گوشتی باشه چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
_shiiiiiiiifte عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 790 عه یعنی میگید عمل کنم پس؟اخه میگن ورم بینی گوشتی تا یک سال یا حتی بیشتر هست😭منم دکترم دیر نوبت میده ... منم گوشتی بزرگ بود ولی بعد دو سه ماه تقریبا اوکی بود الکی میگن بابا دیگه بعدش خیلی تغییر قابل عرضی نمیکنه
sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 گوشتی غضروفی بود آره برش خورد کرم ترمیم کننده نزدم خودش رفتتوی دوماه رد بخیه نمیره و حتی ورم هم نمیر ... وای یا خدا چقدر نظرات متفاوته همین الان یه کاربر دیگ گفت که اوکی میشه بعد دو ماه🥺بنظر شما ۲ ماه مونده به عقد عمل کنم یا نه؟ 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
sahra__123 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1056 منم گوشتی بزرگ بود ولی بعد دو سه ماه تقریبا اوکی بود الکی میگن بابا دیگه بعدش خیلی تغییر قابل عرضی ن ... یعنی واسه شما بعد ۲ ماه اوکی بود؟چه مدت چسب زدید؟ 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند