2777
2789
عنوان

با خانواده خودم برم یا شوهرم

323 بازدید | 16 پست

عقدم، با خانواده همسرم زیاد بیرون میریم، شب یلدا هم با اونا بودم

دیروز مامانم گفت سیزده جایی نمیریم همسرمم سرکار بود،شب گفتش با خانوادم بریم.

مامان منم دیشب نظرش عوض شد ، گفتش میخاییم بریم

حالا شوهدم اونجا قول داده خودم دلم با خانوادمه.

شب بهش گفتم با مامان بریم گفت باشه. هنوز بهش پیام ندادم

نمیدونم میخاد چ کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب هرکی قول دادی اول باهمون برو وگرنه دلخوری پیش میاد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

سر درگمی باشه😄

ب مامانت بگو دفع قبل زودتر برنامع ریزی کنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

شوهرم ب خانوادش قول داده. حتی میخواستن دیروز برن چون شوهرم سرکار بود نرفتن. مامان منم تا دیشب نمیخواستن برن یوهو تصمیمشون عوض شد

شوهرم ب خانوادش قول داده. حتی میخواستن دیروز برن چون شوهرم سرکار بود نرفتن. مامان منم تا دیشب نمیخوا ...

حرف خودتو زدی ک من جوابتو دادم عزیزم دیگ خودتون میدونید

تو تا دیر وقت بیدار بودی الانم چ زود پاشدی خخخخ

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
تو تا دیر وقت بیدار بودی الانم چ زود پاشدی خخخخ

😂😂🤣آمار سایتو داریا  من دیشب ۱۱ خوابم برد ساعت ۴ونیم بیدار شدم اصلااخوابم نبرد دیگ تاالان 

🫠🫠🙃

😂😂🤣آمار سایتو داریا من دیشب ۱۱ خوابم برد ساعت ۴ونیم بیدار شدم اصلااخوابم نبرد دیگ تاالان 🫠🫠🙃

آخه  پروفایلت متحرکه همش میای تو چش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....