2777
2789

هر تاپیکی میزنی یا یه تکستی توی تاپیک بقیه میدم یکی پیدا میشه که میگه داری دروغ میگی

بحث پبش میاد صحبت میکنی

شغل بابامو میگم میگن توی رویایی هنوز بچه ای دروغ میگی

شغل داییمو میگم میگن توی رویایی داری دروغ میگی🤦‍♀️

کارایی که انجام توی تاپیکای قبل میگن توی رویایی دروغ میگی

میگم کجا زندگی میکنم میگن توی رویایی داری دروغ میگی حالا کجا باشه خوبه؟ شهریارم😐 برای اولین باره که میگن زندگی توی شهریار رویاییه

مدرسه ای که درس میخونم میگن دروغ میگی

پس اونا چیکار میکنن

حالا بعض ها هستن برای پربازدید تاپیک میزنن که شوهرم من کتک زده و... که از نوع گفتنش اتفاقات مشخص که دروغ میگه بعد بقیه همه میان تاییدش میکنن که گناه داره فلانه

بعد دو سال سرطانو شکست دادم✌️🎗❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقده دارن بابا همین امشب من بعد از مدتها دوتا کاربر بدجوری رفتن رو مخم طرف بهم میگه چرا تایپک زدی میخام تیشرت بپوشم خب مانتو بپوش هوا گرمه که گرمه یکی نیست بهشون بگه به تو چه عزیزم 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

اینجا فقط گفتن از بدبختی ها باورپذیره. خیلیا چشم دیدن موقعیت خوب طرف مقابل رو ندارن، زخم هاشون رو تا ...

درسته همیشه توی تاپیکای بحث و دعوا و... هستن

عقده دارن بابا همین امشب من بعد از مدتها دوتا کاربر بدجوری رفتن رو مخم طرف بهم میگه چرا تایپک زدی می ...

اره الان تاپیکتونو دیدم شما درست میگین

اون کاربر دیگه داشت دخالت میکرد

اره الان تاپیکتونو دیدم شما درست میگیناون کاربر دیگه داشت دخالت میکرد

اعصابم ادمو بهم میریزن بعضیا حس میکنم کرم دارن😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

حالاشغل باباودایبت چی هست؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید