2777
2789

از صبح ک زدم بیرون همکلاسیام ک باهم حرف میزدن تو مسیر من ساکت بودم گفتم خوشبحالشون چ شاد خوشحالن و من چقد ساکتم و حس تنهایی. و بدبختی

دوباره صندلی جفتم خالی بود دختره ک تقریبا دوستم باش نیومد جفتم رفت جدا نشست ک بعدم خوابید معلوم بود خستس اما من با خودم گفتم اینم نیومد پیشم 

صبح استوری اکسم بعد شش ماه گل فرستادم فقط لایک خالی کرد در حالی ک من هدفم از اینکار این بود مزه دهنشو بفهمم ک منو میخواد یا ن اما دیدم فقط لایک کرد باز حس کردم چ تنها بدبختم و اینم منو نمیخواد

رفتم غذا بخورم تو سلف دانشگاه دوستم ک اول ترم بش ز زده بودم از جلوم رد شد ب  رو خودش نیورد و نادیذم گرفت باز گفتم چ بدبخت تنهام 

با این حسهام و این زنذگی چکار کنم هرروزم همینه 

ن تو زندگیم دوست فاب داشتم ن کسی باهام مونده تو رابطه با پسر 

خیلی قلبم شکسته و تنهام دلم رابطه عمیق میخواد دلم ثبات میخواد دلم رابطه فاب همبشگی حتی دختر هم باشه اما نمیدونم چرا خدا اینقد همیشه تنهام کرده خسته شدم 

۲۸ سالم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قشنگ ارامشع تو زندگیت رو حس کردم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

با اجازه استارتر 

میشه تاپیک آخر منم بیاید :) خیلی حالم بده. سایت مشکل داره تاپیک های منو دیر منتشر میکنه بخدا خسته شدم خیلی.. میشه بیاید. ممنونتون میشم خیلی داغونم 😓

استارتر من حالم از تو خیلی بدتره دو سه ساله هرررر چی اتفاق بد بگی سرم اومده خیلی داغونم 

عزیزم شاید ما باید بعضی چیزهارو باور کنیم و خودمونو گول نزنیم.. منم مثل شمام

من قبول کردم که اکثر ادمها مارو دوست ندارن و اکثرا بخاطر منافعشون با ما هستن

اگر باهات حال نمیکنن ازشون فاصله بگیر حال خوب دلت رو معطوف به بودن با اونها نکن

من خودم همیشه تنهایی میرم خرید خیلی هم راضیم میرم دور میزنم خرید میکنم تنهایی میرم یه بستنی میخورم برمیگردم خونه

گور بابای بقیه تنهایی هم میشه خوش بود ولشون کن

اکس سم تم فراموش کن پرا اصلا فالوش داری!

منم دانشگاه رفبق فاب و اکیپ نداشتم اکثرا تنها بودم بین کلاس ها موقع خوراکی خوردن و خودم با خودم حال میگردم این وسط سللم علیک هم داشتم با بفیه اما هیشکی رفبق فابم نمیشد

رو اعتماد بنفست کار کن .به درک‌ که توجه نمیکنن.با خودت حال کن‌خوشحال باش.بقیه اونوقت مثه آهنربا جذبت ...

چجوری راهکار بده من هرجا تنها میرم دلم برا خودم میشوزه دلم هم صحبت میخواد 

نه نرسیده میشه راه حل خوب بهم بدی گلم ؟ امروز بخاطر این مسایل کلاسا مهم دانشگاهم نرفتم و خیلی ناراحت ...

ببین اولین مشکلت اینکه خودت زیادی فکر میکنی و ریز بین شدی روبعضی مسائلی که شاید فقط اتفاقات روتینی باشه که در طول روز برا بقیه م اتفاق بیوفته همش نه ها بعضیاش

دومی اینکه شاید چون محبت کافی رو از طرف خانواده نگرفتی یه رفتاری چیزی داشته باشی که مثلا طرف مقابل چه دختر چه پسر خوشش نیاد و روابطتت ادامه پیدا نکنه البته این فقط یه احتماله ولی خب راجبش فک کن

ببین اول اینکه باید خودتو دوسش داشته باشی و خودتو بپذیری تا توقع پذیرش و دوس داشتن از بقیه داشته باشی این خیلی مهمه

بعدم اینکه ایا همیشه همونجوریه زندگی که ما میخوایم؟ باید به بلوغ فکری برسیم و یه سری نشدای زندگیو بپذیرم کی هس تو این دوره دیگه که رابطه موفق نداشته باشه؟بلاخره یجایی ادم درستتو پیدا میکنی

بعدم فک نکن فقط تو مشکل داری بخاطر همین ساکت و افسرده ای!من مث سگ میخندم ولی از درون دارم متلاشی میشم خودم

برای دوستیتم با دخترا انقد حساس نباش تلاش کن توم بلاخره خودت میگی ادم ساکتی هستی بیشتر برای ارتباط گرفتن تلاش کن مطمئنا دوستم پیدا میکنی این همه ادم تو دنیا هس یه دوست برا تو پیدا نمیشه؟

در اخرم اگه میتونی حتما حتما به یه روانشناس خوب مراجعه کن

ببحشید زیاد شد امیدوارم کمکی بهت بکنه

عزیزم حرفایی میزنیا برا من حس دل شکستگی داشت هر اتفاقی ک گفتم حس طرد و تنهایی

وای نه باور کن با این جماعت رفت آمد داشته باشی بدتر افسردت میکنن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
ببین اولین مشکلت اینکه خودت زیادی فکر میکنی و ریز بین شدی روبعضی مسائلی که شاید فقط اتفاقات روتینی ب ...

مرسی عزیزم ساکت افسرده نیستم اتفاقا اجتماعیم اگ گوش شنوا باشع اما حس میکنم گاهینادیده گرفته میشم