2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید

66 بازدید | 11 پست

خانوما 

آیا یک زن حق دارد در گذشته همسرش دخالت کند ؟ 

یا گذشته ها گذشته و گذشته هر کس به خودش ربط داره ؟

به چه دلیل؟

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین اگه بخوای گذشته اشو باید گذشته اتو رو کنی

اگه نمیخوای اونم نباید بخواد گذشته رو ببینه خلاصه برابری آدل مهمه بعد اون باید بگم که دونستن گذشته اش تا حدودی به شما ربط داره چون قراره باهاش رندگی کنید باید بدونید قبلا چطور بود دیگه 

و حالا اینا به کنار از همه مهم تر خانواده و اخلاقشان هست

بستگی ب عقیده خدت دارهمن خدم ب شخصه گذشته برام مهم نیتعصب میکشم لاشی ترین پسر شهرم بوده باشه الا با ...

اگه یکی باشه که قبلا اعتیاد داشته رابطه جن.سی داشته چی 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
اگه یکی باشه که قبلا اعتیاد داشته رابطه جن.سی داشته چی

من تو گذشتش نبودم ک بگم انجام نده و قطعا الا باید کلی بگردی ک ی پسر سالم گیرت بیاد و دور از اینا باشه

پس مهم نی برام چون بعد اومدن با من درست میشه اگه دوسم داشته باشه

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

اگه حساس بودین باید قبل از ازدواج مطرح میکردین و تمام میکردین 

هر باغچه قشنگی را هم که بیل بزنین بالاخره یه کرم خاکی پیدا خواهد شد 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
من تو گذشتش نبودم ک بگم انجام نده و قطعا الا باید کلی بگردی ک ی پسر سالم گیرت بیاد و دور از اینا باش ...

به عنوان مثال اعتیاد برمیگرده و روی اینده تاثیر داره 

یا رابطه داشتن طرف توی گذشتش باعث میشه حق تویی که باکره هستی ضایع بشه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
به عنوان مثال اعتیاد برمیگرده و روی اینده تاثیر داره یا رابطه داشتن طرف توی گذشتش باعث میشه حق تویی ...

من ک نمیتونم یقشو بگیرم بگم اعتیاد داشتی رابطه داشتی غلط کردی کرده تموم شده حرص خوردن و مهم بودنش چ فایده؟

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.