2777
2789
عنوان

رفتن بهش گفتن پدرم معتاده💔💔

1335 بازدید | 77 پست

من با ی پسری داریم اشنا میشیم قصد نیتی زیاد واسه ازدواج نداریم همین 

بعد من اون مسیریه ک مجبورم هروز بخاطر ی سری کارام برم بیام ایشون منو تو او مسیر دیده بود خوشش اومده بود 

خلاصه بغل مغازه ی پارنترم ی مغازه بود ک هر سری رد میشدم ی حرومزاده توش کار میکرد پاپیچم شده بود اذیت میکرد تیکه مینداخت محل نمیدادم من 

امشب ی کاری داشتم همون طرف با مادرم بودم به بهانه رفتم مغازه ی پارنترم 

از قضا این کثافت دیده بعد رفتنم 

رفته به پارنترم گفته باباش معتاده 

اینیم باهاش بود مادرش نیست خالشه😐😐😐

پدر من بله ی مدت تریاک میکشید💔

بچه ها دارم میترکم راسما :)

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

چرا با هرکی اشنا میشم همچین میشه؟؟

پارنترم مستقیم ازم پرسید بابات معتاده؟؟؟

خیلی خجالت کشیدم 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

بمیرم واست،😭😭

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی دلم میخواد حال اون کثافتو بگیرم اعصابم خراب شده:)

بیشتر ببینید
بمیرم واست،😭😭

خدانکنه خواهر قشنگم خدا جواب این حرومزاده رو بده دیده بهش پا ندادم حرصش گرفته 

بیشتر ببینید
چرا با هرکی اشنا میشم همچین میشه؟؟پارنترم مستقیم ازم پرسید بابات معتاده؟؟؟خیلی خجالت کشیدم

خب تو چی گفتی؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
آروم باش عزیزمدوستت داشته باشه با این حرفا جا نمیزنهبسپر به خدا♥

قصدمون زیاد جدی نبود 

اما الان عمرا حتی فکرشم کنه 

بیشتر ببینید
خدانکنه خواهر قشنگم خدا جواب این حرومزاده رو بده دیده بهش پا ندادم حرصش گرفته

😢😢😢

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥