2777
2789

یک سوال من از بچگی مادرم لباس از خاله یا همسایه می ادن تمیز و نو بود برای بچه ها قبول می کرد میگفت اصراف وضعمونم بد نبود خونه زندگی داشتیم پدر و مادرمم هر دو کارمندن بعد من رو حساب اون اخلاق مادرم لباس از دوستم برای بچه هام گرفتن شوهرم ناراحت شد گفت مگه گداییم شخصیتمون رو پایین اوردی

حق با همسرته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با همسرته کسی ک عزت نفس داشته باشه اصلا قبول نمیکنه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

آره زشته شان آدم پایین میاد

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید

اگر شخصی ندار باشه و بگیره نه کار بدی نیس

ولی اگر دستتون ب دهنتون میرسه کار اشتباهی کردی قبول کردی و غرور همسرتو زیر پا گذاشتی

تو ذهن بچه هات میمونع

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

حق با همسرتون هست .منم خوشم نمیاد از کسی لباس بگیرم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بیشتر ببینید

بله از دوست و همسایه کار خوبی نیست ....

ولی خب مثلا من و خواهرام و مادرم و زنداداشم لباسای نو هم دیگه رو می‌پوشیم اگه خوشمون بیاد و همیشه لباسامون رو به اشتراک میداریم(البته من کمتر).

اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

بعضیا بدشون میاد. 

اگه شوهرت خوشش نمیاد و دستتون به دهنتون می‌رسه دیگه از کسی نگیر. اینا رو هم بده به یه نیازمند

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️