2777
2789
عنوان

مشکل من به عنوان یک بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 129307 بازدید | 384 پست

من با اینکه خیلی اون موقع باهاش بد صحبت کردا بودم و کلی فحشش دادم که البته سنی هم نداشتم و راهنمایی بودم اون موقع که برای اولین بار با مامانم صحبت کردم

و خلاصه وقتی عکسش رو دیدم ناخودآگاه زدم زیر گریه قبلم خیلی درد میکرد و احساس می‌کردم یه تیکه از وجودمه ولی هی به خودم میگفتم(بین بابا چقدر ازش ناراحته و اذیتش کرده و جوک بابام دوستش نداره تو هم حق نداری دوستش داشته باشی)

البته اینم بگم که من خیلی بابام تو این سال هاب رام زحمت کشید و همه چیز رو برام فراهم کرد اما  خب تو نوجوونی کمبود نبود مادر اومد سراغم و من تابع بابام بودم و هر چی بابام میگفت منم دنباله روی میکردم ازش

اما اصل ماجرا یه جای دیگه بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو.تاپیک های قبلیت میگه با مادرت بودیکدوم فیکه کدوم اصل؟؟؟؟؟

اکانت دست دو نفره ما با هم دو نفریم که قبلی ها مال اون هست و این مال منه دو تا دوست قدیمی هستیم که از خیلی وقته با هم هستیم و با هر دو بچه طلاقیم حالا به شیوه مختلف

باور کنید کسی از سرخوشی نمیاد بگه من بچه طلاقم چون درکی ندارم

حالا هر کس باور نمیکنه که این اکانت مال دو نفر هست میتونه بره ولی من اولین پیام خودم اومد این موضوع رو گفتم 

الانم توصیح دادم که دو تا دوست هستیم از دوران دبیرستان که شرایط طلاق داشتیم هر دو

نمیدونم تاپیکت واقعیه یا الکی ولی امیدوارم الکی باشه چون من دقیقا همینو برعکس زندگی کردم چهره ای که از ۸ سالگی از بابام دارم و رفت و دیگه نیمد و بعدم که دیدمش تو عکس انقد شکسته شده بود که فقط زار میزدم. هیچ وقت نتونستم ببخشمش و آرزوی مرگشو دارم که حداقل خجالت نکشم وقتی داستان زندگیمو به یکی دیگه میگم حداقل بگم مرده 

پس تو خیلی خوش شانسی که حداقل دیگه نیس

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

اونم یه اکانت برا خودش بزنه این اکانت توافقی چیه دیگه

چون از اول با همین اکانت بودیم دیگه همینجوری ادامه دادیم

والا اگه اکانت جدی بزنیم و داستان رو توصیح بدیم بعدا میان میگن که تو که تازه عضوی و از این حرفا دیگه ما هم کلا به توافق رسیدیم که با همین ادامه بدیم 

من تا اونجا که نوشتی خوندم به نظر واقعی امد

بخدا نمیدونم چجوری قسم بخورم که اینا همش واقعیته وگرنه کی حوصله داره بیاد داستان بسازه و بگه در نهایت یه جاییش ور سوتی میده و بقیه میفهمن

نمیدونم تاپیکت واقعیه یا الکی ولی امیدوارم الکی باشه چون من دقیقا همینو برعکس زندگی کردم چهره ای که ...

دوست عزیز من دارم واقعیت تلخ زندگیم رو میگم الان ادامه اش رو توضیح میدم و خیلی داستانش پیچیده تر از این حرفاست ولی من الان یه کمبود محبتی تو زندگیم دارم که با هیچی و هیچ کس جبران نمیشه و خیلی هم میخوام ازش بگذرم و به اون خلا زندگیم توجه نکنم اما نمیشه