2777
2789
عنوان

همسر هر فرد از روز اول تعیین شده

234 بازدید | 15 پست

مثلا اینطوریه که وقتی یه دختر یا پسر بدنیا میاد از روز اول معلومه کی همسرش میشه ؟؟؟ ینی تو تقدیر نوشته شده ؟؟؟ 

یا نه بستگی به این داره بعد ها کی سر راهش قرار بگیره و چه کسی رو انتخاب کنه ؟؟؟؟

یکی میگفت ، فکر نکن تو همسرت رو انتخاب میکنی یا اون تورو انتخاب میکنه ، شما از قبل برای هم انتخاب شدید و این فرد بهترین آدم برای موفقیت و رشد توعه

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سوال منم هست!!

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر میکنم تو تقدیر نوشته شده و ربطی به انتخاب فرد نداره اگه توو تقدیرت یه پسری باشه ناخواگاه چشمت و عقل و دلت رو بقیه بسته میشه مثلا خاله ی من دوتا خواستگار داشت با بهترین شرایط صاحب کارخونه بودن از این مرد های زن دوست بودن ...عاشق خالمم بودن ولی هرکار کردیم راضی نشد اخرشم با یکی سطح خیلی پایین ازدواج کرد

هر دو حرف رو شنیدم..ولی بنظرم دومی درسته

چند روز پیش تو برنامه زندگی پس از زندگی یکی که فوت شده بود بخاطر تزریق بیش از حد ..به تجربه گر گفتن ما تو تقدیر این فرد ازدواج هم گذاشته بودیم که قبل از ازدواج کردن فوت شد

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

معلومه که نه ما انتخاب میکنیم

یکی انتخاب میکنه ازدواج نکنه یکیو میبینی چند بار ازدواج میکنه جدا میشه یکی چند تا همسر داره یکی مسیر ازدواج رو اشتباه میره و هزارتا چیز دیگه

معلومه که نه ما انتخاب میکنیمیکی انتخاب میکنه ازدواج نکنه یکیو میبینی چند بار ازدواج میکنه جدا میشه ...

خب آیا اینا بستگی به این نداره که چه کسی. ،در چه موقع سر راهش قرار بگیره

من ۵۰ 

۵۰ فکر میکنم 

هم امکان اینکه دنیا دیگه قرار داد روحی بستیم 

و هم اینکه ما با افکار و انتخاب خودمون آینده رو‌ رقم می‌زنیم . 

اگر قرار داد روحی باشه درس و تجربه ما هستش ه

مسر بدترین بلا ها رو انجام بده درسی رو میده بهمون  .کسایی که خشم دارن خشم باید کنترل کنن یا کسایی که وابستگی دارن باید بپذیرند و رها باشند یا کسایی که شکاک هستن باید آنقدر ببینند تا بپذیرن این دنیا هیچ چیز ثابت نیست تا زمانی که ب  وحدت نرسیم این دنیا بیخیال نمیشه .آنقدر تکرار می‌کنه تا در آخر خوشبخت بشیم 

🕊
خب آیا اینا بستگی به این نداره که چه کسی. ،در چه موقع سر راهش قرار بگیره

نه چون آدم هایی هستن که اصلا خواستگار ندارن و طبق عرف نمیرن خواستگاری کسی از اون طرف هم کوئیرها هستند که باز بر اساس عرف جامعه ممکنه کسی سر راهشون قرار نگیره