2777
2789

تا قبل خوابگا فک میکردم ادمی ام ک حداقل ازپس خودم برمیام اما الان میبنم دخترای  سگ و غربتی اینجا زیاد هس 

منم دست خودم نیس ادم ساکتیم بی زبون چن بار دیدم اتاق بغلی تیپ منو ظاهر منو مسخرع میکنن حتی حرف زدنم جمله بندی حالم گرفتع شد غیر مستقیمااا ن اینکع ت چشا ادم نگا کنن بگن اما در کل ب ادمی ک ساکتع بی زبونع هرجور دوس دارن رفتار میکنن انگار طرفو اسکل و احمق و هالو فرض میکنن

و منی که تو خوابگاه بخاطر همین شرایط ترک کردم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس خدا ب داد من برسه که میخوام برم خوابگاه من یه دختر خونگی آروم🚶🚶🚶🚶🚶

منم خیلییی خونگی هستم احتمالا برم شهر دیگه خدا به دادم برسه

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

خوابگاه خیلی به من سخت گذشت به خاطر همین چیزها سعی کن از خودت دفاع کنی حرفتو بزنی اما درگیر نشو با کسی چون اذیت میشی سالهای بعد سعی کن با کسانی که بیشتر بهت شبیهن هم اتاق بشی

خدایا راضیم به رضای تو
منم خیلییی خونگی هستم احتمالا برم شهر دیگه خدا به دادم برسه

منم همینم والا هدفمم شهر دیگس 

با ۲۱ سال سن تنها حتی بیرون نمیرم چطوری میخوام اونجا زندگی کنم خدا داند

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️