2777
2789

نظرتون پسری که دو هفته در ماه خونه نباشه جنوب کار کنه برا ازدواج خیلی سختی داره؟بعد برا مرد خیلی سخته دو هفته از زنش دور باشه یعنی می‌تونه تحمل کنه؟خیانت و این ...منظومه 

پسر مهندس هست خوشگل و خوشتیپ با ادب خوش اخلاق 

دختر هم شرایط خوبی داره پزشک و زیبا باشه 

به سختی هایش می ارزه که دختر  بابت اخلاق خوبش قبول کنه؟یا نه صبر کنه با یکی مثل خودش پزشک ازدواج کنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اینا هم کیس مناسبی نیستن برا هم بنظر من پسر باید بره با دختری ازدواج کنه که بتونه همراهش باشه ، بله وقتی دوهفته تنها باشه و اونم نیاز داشته باشه چرا خیانت نکنه ممکنه سمت خیانت هم بره

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

بستگی به شخصیت دختره داره..من خودم نمیتونم از همسرم دور باشم..مخصوصابعدا اگه بچه دار هم بشن خانومه خیلی اذیت میشه تنهایی.نه فقط مرد بلکه زن‌ هم از لحاظ عاطفی و جنسی اذیت میشه

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
ولی اینا هم کیس مناسبی نیستن برا هم بنظر من پسر باید بره با دختری ازدواج کنه که بتونه همراهش باشه ، ...

درسته ولی با هرکس دیگم ازدواج کنه نمیتونه همراه خودش ببره چون شرکت نفتی هست،

ببخشید می‌پرسم  ازتون خجالت کشیدم از مادرم بپرسم 

یعنی مرد نمیتونه تحمل کنه حتما اون هفته یه کاری می‌کنه ؟

بستگی به شخصیت دختره داره..من خودم نمیتونم از همسرم دور باشم..مخصوصابعدا اگه بچه دار هم بشن خانومه خ ...

الان که کلی نگاه میکنم میگم مشکلی ندارم چون علاقه به اون صورت شکل نگرفته ولی به نظرم بعدا پشیمون میشم 

درسته ولی با هرکس دیگم ازدواج کنه نمیتونه همراه خودش ببره چون شرکت نفتی هست،ببخشید می‌پرسم ازتون خج ...

چرا عزیزم بستگی به آدمش و آدم های اطرافشون داره 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات