2777
2789

دعوا نکردم باهاش 😂😅🫢اما 

من ۲۰ سالمه اون ۳۶ اما با هم صمیمی بودیم رفیق مامانمه و بامن صمیمی تر 😂😂☹️

دو روز پیش عکس پریناز ایزدیار واسش فرستادم گفتم شبیه توعه خونده بود جواب نداد همشم آنلاین بود البته بچه خردسال هم داره که می‌ره داخل گوشیش اما نمی‌دونم....

دلم ازش چرکه دو سه روزه محلم نمی‌ده تو واتساپ یه استوری خنده دار گذاشته بنظرتون واسش اموجی خنده بدم ؟ غرورم خورد نمیشه؟؟ یا پیام بدم به خنده بگم باهات قهرم جواب ندادی ؟؟ 

لطفاً نگید مل همسایه کن و اینا شما راهنماییتون رو بکنید اگر دوست داشتید❤️

جای من بودید پیام میدادید؟؟؟ چی بگم بهش؟؟

نمیخوام اینجوری پیش بره ارتباط مون ☹️☹️😑😑😑

سلام بر حسین فاطمه (ع) 💚🥹🫠,دعا کنید خدا توبه ام رو قبول کنه🫠 آنکه را اسرار حق آموختند ،مهر کردند و بر دهانش دوختند 🤍متولد ۸۴ ـــــ😎ـــــــ

با همسن خودت باش 

اون حوصله این حرفا و کارا رو نداره حتما

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشبحالت بخاطردغدغه ات😔

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

بیشتر ببینید
الان همه میریزن سرت😂🤦🏻‍♀️

بخداجدی میگم ایکاش همه دغدغه هادراین حدباشه 

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

بیشتر ببینید