2777
2789
عنوان

خالم گوشیه زنداییمو هک کرده به نظرتون بهش بگم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 55 پست
اره خب میخوان زندگیه داییمو خراب کنن کاش زنداییم مهرشو بذاره اجرا به دستو پاش بیفتن التماسشو کننن اخ ...

خدا شرشونو به خودشون برگردونه هرکس که دنبال خراب کردن زندگی دیگرانه

همیشه در یادم می مانی چون روزهایی باعث آرامشم شدی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا شرشونو به خودشون برگردونه هرکس که دنبال خراب کردن زندگی دیگرانه

الهی امین 

الهیییییی امیننن ان شاء الله 

واقعا ی مشت ادم بی وجودن 

سر گرمیشون شده خراب کردن زندگیا نمیدونی با پدر خودم چیکار کردن اینا 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
به مامانت بگو

گفتم 

گفتم فراموش کن انگار ندیدی نشنیدی ما دخالت کنیم فردا هرچی ک بشه میگن زیر سر ما بوده 

فردا حتی اگه زندگیش بپاشه میگن تقصیر تو بوده حالا خود دانی 

راستم میگه :)

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

گوشی رو بگیر به یه بهانه زنگ زدن و ... 

بعد بگو گوشیت انگارهک شده مثلا فلانی دوستت هم گپشیش اینطوری شده بود اگه میتونی ببرش یه ریجستر کن 

اگه تشد عکس و فیلما رو انتقال بده ب گوشیت ریجستر کن بعد انتقال بده ب گوشی باز ولی این طوری میفهمن یکی بوده این وسط یه کاری کرده

کاش احساسم بمیره راحت شم…

گوشی رو بگیر به یه بهانه زنگ زدن و ... بعد بگو گوشیت انگارهک شده مثلا فلانی دوستت هم گپشیش اینطوری ش ...

هعییی 

بیشتر ببینید
عزیزم من نمیتونم بگم اول بشدت دهن لقه قسمشم یادش میره میره میذاره کف دست داییم یا به خود طرف میگه می ...

برو ب داییت بگو حد اقل  اه   چقدر ترسویی 

الان ما چکار کنیم    تاپیک زدی  ما عذاب وجدانتو خانوش کنیم  !!!! 

برو ب داییت بگو حد اقل اه چقدر ترسویی الان ما چکار کنیم تاپیک زدی ما عذاب وجدانتو خانوش کنیم ...

شما چرا حرصشو میخوری؟؟؟

بیشتر ببینید