2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بی فرهنگن

221 بازدید | 13 پست

یه زمین داریم که توش چیزی نداشتیم مقدارش کوچیکه ۲۳۰ متره دیروز با شوهرم رفتیم اونجا هرچی اشغال بود همسایه ها ریختن توش ببخشیدا لباس زیرشونم انداختن توش چقد بیشعورین اخه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

بی احترامی به کسی نمی کنم و مسئله زمین شما رو فقط درنظر نمی گیرم . 

آدم هایی می بینم گاها با آخرین مدل ماشین و لباس های مارک و بسیار خوش پوش ولی وقتی ۱ دقیقه باهاش رفت و آمد یا هم کلام می شی یا حتی رفتارش رو زیرنظر میگیری فرهنگش زیر صفر هست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمینی که دیوار کشی نشه همینه  چهره شهر رو هم به گند میکشه  اون همسایه ها کارشون زشته اما شما هم که ی پاتق درست کردید برای معتادها و سگ های ولگرد کارتون درست نیست   زمین دیوار کشی باشه نه میشه نخاله ریخت نه زباله نه مواد کشید نه شاشید  کافیه در همسایه بغلی رو بزنی و بشینی پای درد دلش 

زمینی که دیوار کشی نشه همینه چهره شهر رو هم به گند میکشه اون همسایه ها کارشون زشته اما شما هم که ی ...

آخ گفتی یه زمین کنار خونه ما هست شده محل ریختن زباله دیروز همسرم داشت حیاط می‌شست یه بویی میداد که مرده زنده میشد

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
زمینی که دیوار کشی نشه همینه چهره شهر رو هم به گند میکشه اون همسایه ها کارشون زشته اما شما هم که ی ...

اتفاقا کنارش آرامشتان تقریبا مسط مسلمونه معتاد نمیتونه اونجا مواد بکشه همه اشغالگری همسایه ها میریزت

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

اتفاقا یکی از همسایها بهمون گفت که همسایه کنارتون اشغالو میندازه بعدشم شهرداری میاد اشغالگری میبره مرض دارین مگه تو زمین میریزین 

بیشتر ببینید
اتفاقا کنارش آرامشتان تقریبا مسط مسلمونه معتاد نمیتونه اونجا مواد بکشه همه اشغالگری همسایه ها میریزت

شب برو ببین چه خبره  زمین کنار خونه ما نصف شب میان صبح ما فقط خاکستر اتیششون رو می‌بینیم  رفتی زمینت رو ببینی زنگ همسایه رو بزن پای درد دلش بشین  خیلی از گره های زندگیمون دلیلش بی توجهی به آرامش دیگرانه  خودخواهانه فقط فکر منفعت خودمون هستیم و غافلیم از حساب کتاب خدا 

شب برو ببین چه خبره زمین کنار خونه ما نصف شب میان صبح ما فقط خاکستر اتیششون رو می‌بینیم رفتی زمینت ...

چی بگم عزیزم حرف شما هم درسته  ولی بخدا همسایه ها ما بی حیا هستن آخه لباس زیر اونجا میندازن بخدا ۲تا سوتین بت چنتا شورت نواربهداشتی آتیش بزنین خوب

بیشتر ببینید