2777
2789

ی زن ک جدا شده و دخترش توسن ۱۸ و دانشگاه و داره عروس میشه و بچه مدرسع داره 

اصلا هیچ جوره تو کتم نمیره حالا اگ مجرد بود و بچع نداشت ی چیزی تو مخش چی گذشته جالبع

مثلا خرجشو میده یا مثلا مادری میکنه براش

چقد چنین پسرایی چندشن بخدا 

البته زن وپسره تو رده سنی همن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همی اینستا این چیزارو مد کرد‌‌‌‌...ازدواج معقولی نیست ...ولی پسره حتما هیچی نداره میشینه رو خونه زندگی این بیوه...پیش خودشم میگه این مراسم نمیخواد خرجش کمتره 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

خب وقتی سنشون بهم میخوره موردی نداره 

انگار همه باید زیر 20 سال انتخاب کنن 

اتفاقا کار خوبی کردن

هیچ فرقی واقعا من نمیبینم بین خانمی مطلقه و غیر مطلقه 

مهم اینه کنار هم خوشبخت باشن بچه که نیستن 

حالا چند سالشونه 

چندین قرن هم بگذره افکار پوسیده تو ایران تغییر نمیکنن متاسفانه

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
خب وقتی سنشون بهم میخوره موردی نداره انگار همه باید زیر 20 سال انتخاب کنن اتفاقا کار خوبی کردنهیچ فر ...

اصلا ربطی ب پوسیده و غیر پوسیده نداره وای کافیه ی کم فک کنی تو فک کن پسرت داماد نشده داره براش دامااد میا هرجایی میدونن ک متناسب نیستن

اصلا ربطی ب پوسیده و غیر پوسیده نداره وای کافیه ی کم فک کنی تو فک کن پسرت داماد نشده داره براش داماا ...

پسر که نیست این آقا 

خودشون عقل دارن 

من چرا دخالت کنم یا نظر بدم 

اگر یه دختر زیر 20 یا حتی 30 انتخاب میکردن باید زشت میبود 

هم سنای ایشون الان وضعیتشون همینه 

یه دختر بالای 25 هم با آقایی نهایتا 30 ازدواج کنه 

در کل هم مطلقه بودن دلیل بر پایان زندگی نیست

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید