2777
2789
عنوان

🔴💥⛔️⛔️بیاین نظر بدین خیلی مهم⛔️⛔️💥🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 101 پست
۱۸ حتی اول اسمشم نگفت

عااااشق چیش شدی تووو پسر 

ایسگایی برادر 

هر چه سریعتر خودتو از این منجلاب بکشی بیرون

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

چرا اینطور گفتی

از حرفات حسش کردم که تجربه کردی

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااای یعنی خدایا شکرت یعنی همه 18 سالگیشون تباهن یا من در حا حاظر دارم گند میزنم عاشق همهههه میشم بل ...

خیلییییی دوران بدیه🤣🤣🤣.

بعد بدبختی دقیقا تو دوران کنکورتم اینطوری میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان باید با خودت صادق باشی داداش گلم ! یکم عقلانی رفتار کن و منطقی فکر کن! آیا همچین عشق و علاقه ای ...

واقعا نمیدونم چی کنم 

نه تو یه شهر نیستیم

🖤❤️🖤

غریبه نیستم خیر سرم دوست پسرشم😂میدونه من مثل بقیه نیستم اره خوب ولی با یه عکس چیکار میشه کرد آخه؟!

😑😑 پسر خوووب یه هفته باهاش آشنا شدی اونم بصورت مجازی بعد غریبه نیستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر انقد هر نباش برو تاپیکام رو در مورد پسرا و رابطه و .. رو بخون یکم آگاه شو

اخه میدونی چیه من با اگاهی ب اینکه ب طرف نمیرسم و البته اصن با اگاهی ب اینکه قرار نیس هیچ اتفاقی بینمون بیفته و اینکه اون حتی قرار نیس بفهمه این عشق منو  کراش میزنم ,,یعنی دوس داشتن خیلی بهتر از دوس داشته شدنه ,,, جوگیرم دیگهههه 

۱۸ حتی اول اسمشم نگفت

دهنت سرویسسس حاجی

برو پیش روانپزشک عاشق چیش شدی توووو 

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                      ☁️🌱🦦ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                                

بیشتر ببینید
واقعا نمیدونم چی کنم نه تو یه شهر نیستیم

ببین از من ب تو نصیحت یه دختر تو سنین 17 18 فقط در حالتی عکس و شماره و مشخصاتشو ب یه پسر میده ک خیلییییی خر شده باشه اگ میبینی اینارو نمیگه یعنی رابطتون عمر کوتاهی داره 

واقعا نمیدونم چی کنم نه تو یه شهر نیستیم

میشه بگی که صداش رو شنیدی حداقل 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
اخه میدونی چیه من با اگاهی ب اینکه ب طرف نمیرسم و البته اصن با اگاهی ب اینکه قرار نیس هیچ اتفاقی بین ...

باهاش چت اینا هم میکنی؟

یا مث من فقط از رو عکس اینستا عاشق شدی؟🤣🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از حرفات حسش کردم که تجربه کردی

خیلی عمیق بود انگار جملم😅 

تو ارتباط نه ، آدم محتاطیم اینقدر بدون آگاهی خودم رو وارد هر مسیری نمیکنم ولی آره اتفاق افتاد که  دنیا وادارم کرد که عاقل تر فکر کنم 

میشه بگی که صداش رو شنیدی حداقل

صدا ؟؟؟

این حتی اسمشم نمی‌دونه برادر من😂😂💔

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                      ☁️🌱🦦ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                                

بیشتر ببینید