2777
2789
عنوان

مامانو بابام نابودم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 92 پست
خیلی اذیتم میکنن کلی فحش میدن...هی سرزنشم میکنن ...با بقیه مقایسه میکنن...مگه تقصیرمنه😭😭😭خدا نخوا ...

قربونت بشم . ببین تا صبح نشستی گریه کردی 😭😭😭🥺 چقققققدر پدر مادر نادونی داری. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن جدی میگم بچه بزرگ کردن خیلی سختهحرفای پدر مادرتونو نشنیده بگیرید

اخه همه با کلی ذوق بچه میارن 😭😭😭بدبخت بچه ای که تو این وضعیت من بیاد😭😭کلی فحش میدن بهم میگن ریدم ب خودتو بچه نداشتت 😭💔اینقد زار زدم نمیدونم عرش خدا نمیلرزه از دل شکسته من

ن جدی میگم بچه بزرگ کردن خیلی سختهحرفای پدر مادرتونو نشنیده بگیرید

آره واقعا‌ . میخوان تخت پادشاهی شون بی وارث نمونه!!!! دختر بنده خدا رو نابود کردن . به رابطه جنسی بچه شونم کار دارن!!!! 

خوب کاری میکنی بچه ارزش اینو نداره خودتو نابود کنی میدونم چقدر سخت حق میدم عزیزم انشالله حاجت روا بش ...

الهی فذات شم 😭😭بقران صدتا غریبه محبتش بیشتراز مادر منه😭💔

اخه همه با کلی ذوق بچه میارن 😭😭😭بدبخت بچه ای که تو این وضعیت من بیاد😭😭کلی فحش میدن بهم میگن رید ...

عزیزم پدرمادرت انگار مشکل اعصاب دارن نرمال نیستن شما باید محکم باشی اگ زندگیتو دوس داری ب همه بگو من نمیخوام بچه بیارم علاقه ای ندارم 

اجازه هم نده پدر مادرت روت تاثیر بزارن رها کن مهم نیس اونا چی میگن

اخه همه با کلی ذوق بچه میارن 😭😭😭بدبخت بچه ای که تو این وضعیت من بیاد😭😭کلی فحش میدن بهم میگن رید ...

آخه باورم نمیشه دیده بودم عروس مشکل داشته باشه و مادرشوهر ازینکارا در بیاره ولی اینکه مادر و پدر جای دلداری اینقد باعث آزار بشن عجیبن