2777
2789
عنوان

مامانو بابام نابودم کردن

1563 بازدید | 92 پست

خانوادم بخاطر بچه دار شدنم خیلی اذیتم کردن

امشب بهشون گفتم نمیتونم دوباره ivf انجام بدم

بخاطر امپولا و قرصا...من تجربشون کردم اونقد سختی رو تحمل کردم دیگه نمیتونم....شروع کردن کلی فحش دادن و داد زدن

توروخدا من تنهام یکی ب دادم برسه😭😭😭😭

بنظرم مربوط ب خودتو شوهرت میشه این مسعله

پدر مادرت چرا اصرار میکنن؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چیکار به بچه دارن شدن تو دارن

دیوونم کردن...کلی فحشم دادن...مشکل از شوهرمه بعد میخوان منو تو فشار بذارن که دوباره برم سراغ اون امپولا😭😭من خیلی ضعیفم بازوهام اینقد باریکه که پرستار جا پیدا نمیکرد امپول بزنه تو بازوهام چون همش کیود بود😭😭😭

با کمال احترام به خانواده تون این کارشون دخالت اضافی است خط قرمز هاتون را با خانواده روشن کنید فقط خودتون و همسرتون اجازه دارید در مورد فرزند تصمیم بگیرید 

زن یعنی زندگی 

ول کن بابا بچه چیه . همه ش بدبختی و دردسر و خرج و استرس. بخدا خیلی از بچه دارها هم الان پشیمونن. برادر زاده من تا همین الان داره جیغ میزنه و ۶ تا آدم بزرگ رو روانی و بی خواب کرده 

به پدر و مادرت چه ربطی داره که اصلا میری حساب پس میدی بهشون

هرروز زنگ میزنن که چیکار کزدین دکتر چی گفت...میان در خونه دعوا میکنن داد میزنن ....به پدر شوهر مادرشوهرم زنگ زدن فحش دادن😭😭😭😭

ول کن بابا بچه چیه . همه ش بدبختی و دردسر و خرج و استرس. بخدا خیلی از بچه دارها هم الان پشیمونن. برا ...

من خودمم بچه نمیخوام اصلا زده شدم اینقد که دکتر رفتم و اذیت شدم😭😭😭دلم خیلی شیکسته کاش یکی پیشم بود 😭😭😭