2777
2789
عنوان

خانمهایی که بالای سی سال دارید و مجرد هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 117 پست
امیدوارم فقط خوبش نصیب بشه چیز خاصیو تا الان از دست ندادی ، به علاوه اینکه من ازدواجای بالای ۳۰ رو د ...

ان شاالله همگی خوشبخت بشیم 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی دستت خوب بوده هرچی آقا هست داره درخواست میده بهم😂

کیه که قدر بدونه😂

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

آخه خیلیاشون شاغلم نیستن میگن ما ازدواج نمیکنیم

تو برنامشون هست دیگه 

البته خب خیلیا هم فقط زبانی میگن 

یا کارای دیگه میکنن 

بستگی داره به اون دختر و وضعیت و خانوادش 

بعد به خاطر خرجی و این چیزا نباید به هر ازدواجی راضی شد 

مردا خود خواه تر از اون چیزی که فکر میکنید هستن 

مخصوصاً مردای الان که جنم و عرضه هم ندارن دیگع

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
اره 5 سال پیش . خیلیاشون شاغل نیستن بازم میگن ما ازدواج نمیکنیم با بعضیاشون حرف زدم اصن به آینده فکر ...

ان شاالله خوشبخت بشین

عزیزم شاید توقعت یکم بالاس

ما همسایمون دختر داشت بالای ۳۵ اینا بود سنش

مادر من خوشگل و خوشروعه ب خاطر همین خیلیا ازش سراغ دختر میگرن همیشههه میبرد خونه اونا میگف بزار ازدواج کنه 

میگف دختره میگه باید حتمااا کارمند باشه و حقوق ثابت داشته باشه 

هرکیو میبرد یجوری پشیمونش میکردن الان دیگ کاری ندارع

ان شاالله همگی خوشبخت بشیم

ان شالله 

البته اگه همین الانم مشکل خاصی نداری یعنی خوشبختی 

خوشبختی به ازدواج نیست 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
ان شالله البته اگه همین الانم مشکل خاصی نداری یعنی خوشبختی خوشبختی به ازدواج نیست

تنها مشکل تنهایی و بی کسی هست منم خانوادم فوت شدن خیلی تنهام

عزیزم شاید توقعت یکم بالاسما همسایمون دختر داشت بالای ۳۵ اینا بود سنشمادر من خوشگل و خوشروعه ب خاطر ...

نه من خودم همه چی دارم

تنها مشکل تنهایی و بی کسی هست منم خانوادم فوت شدن خیلی تنهام

خدا رحمتشون کنه 

خدا بزرگه ❤️

بیشتر ببینید
تو برنامشون هست دیگه البته خب خیلیا هم فقط زبانی میگن یا کارای دیگه میکنن بستگی داره به اون دختر و و ...

من پدرم همیشه میگه تو یه خونه باید همه اعضا کار کنن که یکی بتونه بخوره و کلا از اینجور حرفا

و کاملا معلومه مقصودش از این حرفا منم 

خدا میدونه بعضی وقتا به خودم میگم عجب رویی داری که هنوز زنده ای تو این زندگی

ولی بازم توکل به خدا امیدوارم آخرش برای ماهم قشنگ بشه