2777
2789
عنوان

خانمهایی که بالای سی سال دارید و مجرد هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 117 پست
اره 5 سال پیش . خیلیاشون شاغل نیستن بازم میگن ما ازدواج نمیکنیم با بعضیاشون حرف زدم اصن به آینده فکر ...

حقیقت نگرانی هم چیزیو حل نمیکنه 😅

اتفاقا همون بیخیالی خیلی وقتا معجزه میکنه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
من پدرم همیشه میگه تو یه خونه باید همه اعضا کار کنن که یکی بتونه بخوره و کلا از اینجور حرفاو کاملا م ...

شاید دلش میخواد زودتر سر و سامان بگیری خوشبخت بشی برای همین اینجور میگه 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حقیقت نگرانی هم چیزیو حل نمیکنه 😅اتفاقا همون بیخیالی خیلی وقتا معجزه میکنه

دقیقا

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

من پدرم همیشه میگه تو یه خونه باید همه اعضا کار کنن که یکی بتونه بخوره و کلا از اینجور حرفاو کاملا م ...

البته حقیقت تلخیه 

جامعه الان همین شده ، همه همینو میگن 

هر کی بتونه از پس خودش بر بیاد 

اما خب خجالتم نداره ، دیگه آدم تلاششو میکنه تا جایی که میشه بقیه رو میسپره به خدا

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
اسی کجا زندگی میکنی نوشتی برم حرم دعاتون میکنم؟

زیاد میرم حرم حضرت معصومه س

تهرانی ام

خدا رفتگانت بیامرزه

💚🤍

بیشتر ببینید
شاید دلش میخواد زودتر سر و سامان بگیری خوشبخت بشی برای همین اینجور میگه

میدونم هیچکس بد فرزندشو نمیخواد

ولی حرفاش جز حس سربار بودن و عذاب وجدان گرفتن چیزی بهم اضافه نکرد! 

فقط اعتماد به نفسم گرفته شد 

یکیو میشناسم دختر بزرگ خانواده بود بچه های بعد اون همشون ازدواج کرده بود ولی این نه

البته اعتماد ب نفس داشت زیاااد

قیافه اندامش مضخرف

ازدواج کرد تقریبا تو سن ۳۸ ۳۹

باااا

مهندس اونم پسر بود 

دوتا برادرن یکیش خارجه یکیم این

ناامید نباش و اعتماد ب نفس داشته باش

از کجا پسررو پیدا کرد؟

تو یه کارخونه ای کار میکرد ب عنوان کارگر 

این آقا مهندس بوده اونجا

والا از منی ک زود ازدواج کردم ازدواج عاقلانه تر بهتری داشت 

معرفی خوب نیست چون اینا صدجا دیگه معرفی شده رفتن خواستگاری آنقدر میگردن دختر شاه پریا گیر بیارن ...

دیگه اینم یکی از روشاست ، بعضیاشونم خوب در میاد 

برای کسی که اهل دوستی نیست گزینه خوبیه از قدیم هم بوده 

بیشتر ببینید
البته حقیقت تلخیه جامعه الان همین شده ، همه همینو میگن هر کی بتونه از پس خودش بر بیاد اما خب خجالتم ...

بله الان دانشجوام یه جایی پاره وقت مشغول بودم الحمدلله همینم بد نشد خدا روزی رسوند بتونم حداقل هزینه شهریه دانشگامو بدم انشالله درسم تموم بشه وقتم آزاد تره حتما میرم سرکار

میدونم هیچکس بد فرزندشو نمیخوادولی حرفاش جز حس سربار بودن و عذاب وجدان گرفتن چیزی بهم اضافه نکرد! فق ...

کاملا درکت میکنم عزیزم ان شاالله دلت شاد بشه