بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تعداد کاربرا کم شده تو بحث ها و دعواها به جای کاربر نی نی یار تاپیکو تعطیل میکنه .سیاست کلی سایت عدم تعلیق کاربره
شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند. ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم . پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!
بعد تاپیک اونایی ک دروغ میگن مارو میزارن سر کار رو نمیترکونن
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
والا تاپیک قبلیم و ببین هی میخام جواب دوستامونو بدم قفل شده
الان نی نی یار اینم مترکونه
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
چون سایت مثل قدیم نیست همش زن نما همش نرخر جمع شده همش بچه مچه تاپیک های دروغ خیانت رل پارتنر ودیت واین اراجیف هستش من کاربری قبلیم که مال۹۶ بخاطر جهل این جماعت ترکید