2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بهم ریختم بیاین بگم امروز چیشد تومهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 106 پست
الهی دیگه متاسفانه همش تقصیر شرایط بد اقتصادی جامعه است پسرا نمیتونند به هدفشون برسند دخترام به آرزو ...

آره شرایط وحشتناکه اونم برا قشر ضعیف جامعه😔

منتها همسر من بخواد میتونه برام بگیره نمیخواد

مثل ۴ سال پیش که نخواست وخودش حسابی از زندگی عقب افتاد ومنم گرفتار

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
بابام دیگه بم کمکی نمیکنه میدونم اگر نه اینقدر خودمو کوچیک وخار نمیکردم واقعا خیییلی پشیمونم همچین م ...

چه پر مدعایی عزیزم

چقدر ناراحت میشم که جونا به خاطر مسائل مالی از ضروریات مجبورن بگذرن

از منی که 16سال متاهلم به شما نصیحت حتما دنبال کار و درامد باش اگر پول داشته باشی زندگی متاهلیت خیلی متفاوت خواهد بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیبی نداره .حالا هم بازبان خوش و خوشرویی اگر تونستید همسرتون رو راضی کنید اگرم نشد بعد عروسی باکادوه ...

اصن قبل جلسه گذاستن بی خبرشون که همسرم اصلا راجبش بامن صحبتم نکرد

من خودم جلو جلو به همسرم گفتم نمیخوام حنابندونو درعوض هزینه ی حنابندون لباسشویی برداریم اونم قبول کرد ولی امروز توی جمع اینطوری شد

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
چه پر مدعایی عزیزمچقدر ناراحت میشم که جونا به خاطر مسائل مالی از ضروریات مجبورن بگذرناز منی که 16سال ...

قطعا اگر شرایط شغلی توشهرم بود یه لحظه هم نمینشستم تو خونه ومیرفتم سرکار برای خودم میگرفتم

ومتاسفانه توشهرکوچیکیم که برای مرداشم به سختی کار پیدا میشه😔

بیشتر ببینید
اصن قبل جلسه گذاستن بی خبرشون که همسرم اصلا راجبش بامن صحبتم نکردمن خودم جلو جلو به همسرم گفتم نمیخو ...

با کی جلسه گذاشتن ؟ خانواده شماهم بودن ؟ الان خیلی راحت بهش بگید من دلم میخواد اونجوری که خودم میخام برم سر زندگیم کاریم به گفته های کسی ندارم دیگران حق دارن برای زندگی خودشون و بچه هاشون تصمیم بگیرن نه من .نیاز زندگی ما اینه. 

چه پر مدعایی عزیزمچقدر ناراحت میشم که جونا به خاطر مسائل مالی از ضروریات مجبورن بگذرناز منی که 16سال ...

آخه میشناسمشون  اخلاق وتفکرشونو ومیدونم دقیقا میگن الان خونه ی پدرش این چیزا نداشته الان ازشوهرش میخواد  برا اینا ممکنه ادعا باشه گلم

من دستم حساسه وسریع خشکی میریزه هم دوسه بار ارتوپد رفتم وتحت درمان بودم ودکتر گفته احتمال دیسک کمر داری  یا هم رگ سیاتیکت دچارمشکل شده که تازه خوب شدم به همسرم گفتم ازالان باید رعایت کنم اونم قبول کرده بود اشتباه خودم بود که تو جگع گفتم وهمسرمم کاملا راضی بود وهی فامیلیو همرالی میکرد ومیگفت که من درک نمیکنم شرایطو

بیشتر ببینید
با کی جلسه گذاشتن ؟ خانواده شماهم بودن ؟ الان خیلی راحت بهش بگید من دلم میخواد اونجوری که خودم میخام ...

نه فقط خانواده ی خودش بودن

اشتباه خودم بود که تو جمع مطرح کردم

دیگه همسرمم سوار خر مراده وخوشحاله وهمون لحظه هم گفت که خب فعلا کنسل شد خرید ماشین

بیشتر ببینید

واقعا میخوای با دست لباس بشوری  

مردی که از اول این مدلیه مطمئن  باش آینده ی خوبی باهاش نداری چطور میتونی با این شرایط مالی زندگی کنی   

واقعا نمیتونم درکت کنم امیدوارم خدا بهت عقل سلیم بده که خوب وبد رو تشخیص بدی

نه فقط خانواده ی خودش بودناشتباه خودم بود که تو جمع مطرح کردمدیگه همسرمم سوار خر مراده وخوشحاله وهمو ...

این چه جلسه ای بوده که نه شما بودین نه خانوادتون .خودشون برای خودشون بریدن و دوختن . حالاهم اشکالی نداره بهش بگید من خیلی فکر کردم وواقعا نمیتونم اجازه دخالت به کسی بدم .

واقعا میخوای با دست لباس بشوری مردی که از اول این مدلیه مطمئن باش آینده ی خوبی باهاش نداری چطور می ...

عزیزم من تو خونه ی پدرمم با دست لباس میشورم البته یه تایم ماشین داشتیم ولی خراب شده وشرایط مالی همسرم با پدرم یکسانه

ولی ازهمه ی اینا گذشته یعنی لباسشویی نبود امکانات کافی وآسایش که بگذریم 

همسرمه که الان هرچی فکر میکنم همراه وهمیارم اونطور که باید نیست وبامن نیست بیشتر نگاه میکنه چیا براش میصرفه وخواسته ونیاز من براش مهم نیست

بیشتر ببینید

اولا به فامیل هیچ ربطی نداره و تویی که اون وسط به حرف اونا توجه کردی اشتباه کردی , باید میگفتی مسائل خصوصی مون رو تو خلوت خودمون حرف می‌زنیم ، بعدش هم هر تصمیمی که به نظرت به صلاح بود می‌گرفتی ، گریه چرا ، درضمن لباسشویی چیز خاصی نیست که ، اگه همسرت سر یه همچین چیزایی سیاست به خرج میده اصلا ببین ازدواج با یه همچین آدمی صلاحه؟

این چه جلسه ای بوده که نه شما بودین نه خانوادتون .خودشون برای خودشون بریدن و دوختن . حالاهم اشکالی ن ...

باهاش حرف میزنم

آره برای خودشون بریدن ودوختن

بیشتر ببینید
اولا به فامیل هیچ ربطی نداره و تویی که اون وسط به حرف اونا توجه کردی اشتباه کردی , باید میگفتی مسائل ...

گریم بخاطر همراه نبودن همسرم باهامه

بیشتر ببینید

بذار بعد چهار سال بری سر زندگیت اگر غیر مسیله مالی با شوهرت مشکلی نداری وادم خوبی هست ازش چیزی ندیدی 

هر چی بیشتر بگذره خوب اختلاف میشه 

چرا حنابندون نگرفتی بالاخره کادو میدادن با پولش ماشین می‌خرید ی خودت هم می‌گرفتی با بگو از کادروی عروسی برام لباس شویی بگیر 

اگرم ماشین نخرید اقلا ازین دو قلو ارزون ها یا مینی واش بگیر تا که وضعتون خوب سه بخرید 

اگر هیچ جوره نشد و واقعا نداشت میتونی رفتی سر زندگیت دست دو بخری تا پول بیاد نو بخره 

دیگه همینه بخوای سر این مسایل زندگیت رو به هم بزنی نمیشه که وضع پدرت هم همینه