2777
2789

بنظرم فقط تمرکزو باید بزاری روی نهایی بالای ۱۹ بگیری همرو

الان کنکوری خوندن فایده نداره

مگر اینکه مباحثی که یکم بلدی رو بشینی تست و آزمون بزنی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف که کنکور تیر دوازدهم نباشه پشت کنکور باشهاما خب به هرحال باید امتحانات نهایی رو هم بدیم

حقیقتا هر چی فکر میکنم راه نداره...

پایه صفر یعنی برای نهایی هم حتی آماده نیست

بدون احتساب کنکور اردیبهشت تا شروع امتحانات نهایی حدودا یک ماه و نیم وقت داره و توی این یک ماه و نیم باید نهایی رو بخونه در شرایطی که هنوز مشخص نیست یازدهم رو باید نهایی امتحان بده چون پشت کنکوره یا نه و علاوه بر اون بخواد برای تیر هم آماده بشه. 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم لطفا درخواست ندید☺️ 

نگاه بنظر من حتی اگه کسی هم‌نبوده خودت بشین بخون بیین رتبه ات چند میشه شک نکن ضرر نمیکنی

آره اما همین که خیلی دیر شده باعث میشه استرست هزار برابر شه و تمرکزت پایین بیاد

کاربری دست دو نفر🌟

هیچ چیز نشد نداره اگ از الان برا نهایی بخونی تو یه ماه کامل بخونی بعد شروع کنی مرور و خوندن پایه برا کنکور تیر و تست و مرور جمعیندی مطمعن باش بهتر از اینا میشی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

هیچ چیز نشد نداره اگ از الان برا نهایی بخونی تو یه ماه کامل بخونی بعد شروع کنی مرور و خوندن پایه برا ...

ممنون که امید میدی..

دیدم کسی از اسفند ۲_۳ هزار بشه اما فروردین نمیدونم

منم رتبه ۲_۳ هزار نمیخوام ۸هزارم بشم اوکیه

کاربری دست دو نفر🌟

آره اما همین که خیلی دیر شده باعث میشه استرست هزار برابر شه و تمرکزت پایین بیاد

یه سری مباحث انتخاب کن از هر درس همونارو بخون چیزای سخت و اینارو حذف کن 

بهترین کار اینکه که تجربه کنی تا خودتو بشناسی وگرنه من بگم ده نفر دیدم تونستن یا ۲۰ نفر دیدم نتونستن هیچ فایده ای نداره...‌ نویسنده داستان خودت باش

هیچ چیز نشد نداره اگ از الان برا نهایی بخونی تو یه ماه کامل بخونی بعد شروع کنی مرور و خوندن پایه برا ...

میدونی چند روز برای کنکور تیر وقت داره بعد از امتحانات نهایی؟

ده روز...

روانشناسی زرد تحویل ندید و به جای این درست راهنمایی کنید خواهشا

درخواست دوستی نمی‌پذیرم لطفا درخواست ندید☺️ 

بله میشه خوبشم میشه 

۳ماه تقریبا وقت هست روزانه ۱۲ساعت بخونی میشه حدود ۹۰۰ ساعت 

به نظرت ۹۰۰ ساعت کمه ؟

به حرف اینا هم گوش نکن ک میگن نمیشه اونا دارن در مورد توانایی خودشون حرف میزنن 

حتی بهتر از ۱۰ هزار هم میشه آورد فقط استمرار داشته باش و با جون ودل بخون 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره