2777
2789

نه بد نیست بابا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره خریدیم 

منتها ما هیچ سالی مهمون نداریم برا خودمون میخریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

فقط تخمه آفتابگردون بخر و شکلات یا تخمه هندوانه یا کدو 

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم 

بیشتر ببینید
شکلات وشیرینی هست

خب کافیه ، نهایتا تخمه آفتابگردون بگیر ، ما هرساله همین کارو میکنیم 

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم 

بیشتر ببینید