2777
2789

من نمی‌فهمم چرا وقتی یکی پارتنرش وضع مالی متوسطی داره، هی می‌گه «من بهت لطف کردم» یا «پای فقیریت موندم». خب عزیزم، خودت انتخاب کردی، کسی مجبورت نکرد. وقتی با یکی وارد رابطه می‌شی، باید بدونی شرایطش چیه، بعدشم نمی‌تونی هی سرش منت بذاری که من کنارتم. این اسمش لطف نیست، انتخابته، وظیفته.

کسی که پولداره رو هم وظیفه‌ت نیست که حتماً دوستش داشته باشی صرفا چون فقط پولداره. هیچ‌کس قرار نیست فقط چون وضعش خوبه، یهویی بشه حق مسلم رابطه. در کل نه پولداری دلیل بر برتریه، نه فقیربودن دلیلی برای منت گذاشتن. وقتی یکی رو با شرایطش می‌پذیری، دیگه لطف نکردی، فقط انتخاب کردی.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان همه پسرا در به در دنبال شما میگردن 😂

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

ولی اگه با یکی که هیچی نداره بمونی بعد خودش سر منت میزاره یا خیانت کنه چی ؟ یا مثلا شوهرم قرار بود بره  خونه رهن کنه برامون و از اتاق مه خونه مادرس هس زمدگی کنیم راحت شیم ولی مادرش قبول نکرد و رف ماشین خرید  چی بهش میگی؟؟؟

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

بیشتر ببینید
"پیک می " چیه؟؟

دخترایی که دنبال توجه مردان از طریق خراب کردن همجنس خود و خوب نشون دادن خودن 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪