2777
2789
عنوان

تروخدا فقط بیاینن

105 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای من خوبین 

من دوساله با یه پسری حرف میزنم  هر مون هم سن هستیم ۱۸ساله پسره نه شغلی داره نه ماشینی نه خونه ای ولی دیونه وار  عاشقانه شدید هر بار خواستم ولش کنم نابود شده بود خب منم مثل هر دختری تو این سن خواستگار دارم حقیقتش  بخوایم واقع بین باشیم این پسره تا سی سالگی به زور  شغل داشته باشه یه خواستگار دارم  صبح تو یه شرکت کار می‌کنه بعد از ظهر تو یه طلا فروشی ماشین خوبم داره میخواد تولیدی لباس هم بزنه الان نمیدونم بنطرتون رابطه مو باهاش تموم کنم یا ادامه بدم؟ من وابسته نیستم برام راحته ولی اون پسره خیلی وابسته شده عذاب وجدان میگیرم

معلومه دیگه کات😐

دختر‌که‌باشی‌حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌ پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌میگن‌با‌خدا‌رابطه‌داره..🐣 الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ۱۸ سالگی اوج عشق نابالغه اوج تصمیم های احساسی و هورمونی

یعنی ازش جدا شم به خواستگاری جواب بله بدم؟ پس اون همه خاطره چی؟اینهمه چیزایی که باهم تجربه کردیم,😭 حالم خیلی بدههه

یعنی ازش جدا شم به خواستگاری جواب بله بدم؟ پس اون همه خاطره چی؟اینهمه چیزایی که باهم تجربه کردیم,😭 ...

آره خیلی بده این حس عزیزم درکت میکنم 

نمیدونم زیبا خیلی شخصی باید تصمیم بگیری ولی میشه به همه جوانب حتی اون بچه ای ۵ سال دیگه قراره به دنیا بیاد فکر کنی 

ببین خیلی جدی داریم جایی زندگی می‌کنیم که به موفقیت مالی رسیدن خیلی سخته و قیمتا نوسانی و این داستانا رو دیگه خودت بهتر میدونی پس آینده نگری از نظر مالی یادت نره 

ولی خب احساستم تا حد معقول در نظر بگیر 

آره خیلی بده این حس عزیزم درکت میکنم نمیدونم زیبا خیلی شخصی باید تصمیم بگیری ولی میشه به همه جوانب ح ...

پسره باباش خارج کار می‌کنه وضعشون خیلی خوبه ولی خودش هیچی نداره بخاطر این نمیتونم ازش مطمئنم باشم که خوشبخت می‌کنه یا نه

علاوه بر این هزاران معیار دیگه هم هست اعم از خانواده طرف ، تایپش ،مدلش مثلا یکی خیلی احترام تو رابطه ...

همه معیار های که می‌خوام داره از همه لحاظ عالی ولی من تا سی سالگی نمیتونم منتظرش باشم اینجا ایرانه خانواده م خواستگار خوب میاد گیر میدن 

عاشقشم ولی وابسته نیستم

اگه عاشقش بودی هیچ موقع چنین تاپیکی نمیزدی عزیزم عاشق جز معشوق هیچیو نمی مینه

ولی خب الان هر دو تا تون سنتون کمه از کجا معلوم تو چند سال صبر کنی نظر دوست پسرت عوض نشد؟

هنوز سربازی هم نرفته فعلا نمیاد خواستگاری؟