2777
2789

من واقعا از زیبایی اندام چیزی کم ندارم با اینکه دوماهه زایمان کردم به اندام قبلم رسیدم شکمم ندارم 

همه از خوشگلیم میگن نگین خود پسندین ولی من نمیدونم چی کم دارم که باید بمن خیانت کنه 

بع خدا لباس های شیکم همیشه میپوشم 

حالم از خودم بهم میخوره جوری که افتادم به فکر بوتاکس و فیلر 

باور نمیکردم میگفتم سنش از من بیشتره من ازش جونترم قدرمو حتما میدونه

منه احمق چطور بچه آوردم الان با بچه دوماهه موندم

مامانم میگه نیا پولداره بخور بگرد ولشکن به فکر بچه و خودت باش فکر کن نیس ولی نمیشه

نمیخوام بهم دست بزنه به خدا تو رابطه هم کم نزاشتم فقط دوران بارداری از اول استراحت مطلق بودم

خستم بریدم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بیشتر ببینید

مشکل از تو نیست

مشکل از شوهر بی شرفته

شمام انسان سالمی هستی که نمیتونی با خیانت کنار بیای

آره بخور بپوش، اچ پی وی و ایدز و کلامدییا و سوزاک بگیر بعد با بچه ۱۰ ساله برگرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙄 اینجور آقایون به هیچ وجه نمیتونم درک کنم ، میرن طرف یکی بدتر ! آخه شخصیتت چی مرد؟!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

🙄 اینجور آقایون به هیچ وجه نمیتونم درک کنم ، میرن طرف یکی بدتر ! آخه شخصیتت چی مرد؟!

میرن با همسطح خودشون

وقتی یه نفر زنش از سرش زیاده این کارا رو میکنه

ذات خفیف

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
گریه تو پنت هاوس خیلی بهتراز گریه تو زیر زمین نمور مستاجریه همه مردا خیانت میکنن

نه همه مردا نمیکنن خودتونو قانع نکنید

بیشتر ببینید
میرن با همسطح خودشونوقتی یه نفر زنش از سرش زیاده این کارا رو میکنهذات خفیف

منظورم بدتر از زن خودشون بود ! چقدر حقیر میشن هعی!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

میدونه که میدونی؟

اره اصلا به گردن نمیگیره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بیشتر ببینید
منظورم بدتر از زن خودشون بود ! چقدر حقیر میشن هعی!

منم همینو میگم

میگم انقد سطحشون پایینه باید برن با یکی ده پله بدتر از زن خودشون تا یکم از حقارتشون کاسته شه

بیشتر ببینید