2777
2789
عنوان

دیروز وقتی از سیزده به در برگشتیم رفتم تو خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب الان چه حرکتی بزنم؟

یه پیام بده..

بگو من خودمم قهر  و ناراحتی دوست ندارم
ولی دوست داشتم بدونی وقتی قهر می کنی چه حال بدی سراغ من میاد
بیا هر دومون با هر دلخوری با هم حرف بزنیم. نیازهای همدیگه رو بشنویم. سعی کنیم به هم کمک کنیم. 

من که تصمیم گرفتم موقع ناراحتی به جای توضیح و تشریح و آخرشم دعوا مثل خودش سکوت کنمبه نظرت جواب میده؟

خب اگه فکر می کنی اگه براش توضیح بدی دلیل ناراحتی تو دعوا میشه فقط بگو نیاز دارم یه چند ساعتی مال خودم باشم تا اونم تکلیفشو بدونه کلا قهر یا بی توجههی بی محلی یه نوع خشونت محسوب میشه خشونت خاموش و طرف مقابل رو خیلی آزار می ده با شوهرت قرار بزارید هیچکدوم ازین روش استفاده نکنید 

خب دلخوریم از مادرش رو چیکار کنم؟

تو فرض کن مادر خودت یه نادونی کرده یه چیزی گفته همسرت ناراحت شده. 

آخه تو چه کاری می تونی بکنی؟ نه مادرتو می تونی عوض کنی. نه همسرت رو که ناراحت نشه.
بری این وسط حرف بزنی فقط روابط تیره می شه.
همسر بیچاره رو معاف کن از اینکه برای کارهای بقیه باید جواب پس بده. با مادرشوهرت بد باشه. از دستش ناراحت باش. هر کاری دوست داری بکن.
ولی همسر بیچاره برگشته خونه از یه روز سیزده به در!! چرا باید اخم و تخم تو رو ببینه؟