2777
2789
من سال قبل با اختلاف نه امتیاز دعوت نشدم مصاحبه الان حوصله خوندن ندارم، روزی چهار پنج ساعتم میخوندم

چه بدشانسی ای.امسال ضریب هم دارن میدن به سابقه دارا .شما امتیاز تاهل و فرزند داشتی؟متوسط درصدات چند بود ؟آموزگاری شرکت کردی یا دبیری 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من آزمون ۱۴۰۲ دعوت به مصاحبه شدم ولی قبول نهایی نشدم.

پارسال با اختلاف کمتر از ۱ نمره دعوت به مصاحبه نشدم.

دیگه امسال نمیکشم بخونم. ذهنم خسته‌س.

سر کار هم میرم واقعا نمیتونم

چه بدشانسی ای.امسال ضریب هم دارن میدن به سابقه دارا .شما امتیاز تاهل و فرزند داشتی؟متوسط درصدات چند ...

اموزگاری، اره تاهل با یک فرزند داشتم امتیازم دویست و خوردی بود قبول نشدم

معدل مدرکتم مهم؟؟

من دانشگاه پیام نورم معدلمم خوب نیس این بده؟؟

معدل مهم؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

من آزمون ۱۴۰۲ دعوت به مصاحبه شدم ولی قبول نهایی نشدم.پارسال با اختلاف کمتر از ۱ نمره دعوت به مصاحبه ...

خب اگر سرکار میری وشغل داری که دیگه نیاز نداری.پس سخته رقابت من همش روزی دوساعت میرسم بخونم 

مصاحبه چی می پرسن مگه

همین سوالای عقیدتی و سیاسی. همچنین سوالات تخصصی شغلی.

پاسخ سوالات رو دادم. امتیازم از حد نصاب ۴۷۰ هم بالاتر بود. ولی طبیعتاً داوطلبای دیگه امتیاز بالاتری  داشتند.