2777
2789
عنوان

بیا امتحان کن اون حس ششمتووو😂

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 76 پست
حس رضا به مهدیه و یکتا چیه؟ رضا استوری دیشبشو برا مهدیه گذاشته یا یکتا؟

سرگرمی 

یکتا 

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از من چی حس میکنی ؟امسال داروسازی میارم ‌؟

مهربونی، قد بلند نیستی 

اره

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بیشتر ببینید
اره متوسطم حس میکنی یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟

گاهی اوقات یادت میوفته اما مهم نیس زیاد

فعلا برنمیگرده

حس ششم نیستم یهویی میاد ب ذهنم

بیشتر ببینید
حسم میگ موهات متوسط و خرمایی ابروهات ن خیلی نازک ک پهن چشمات قهوه ای روشن لبات هم بزرگه

ارههه تقریبه درست بود

میتونی رنگ مورد علاقمو بگی؟ و اینکه حست راجب فرد مورد نظرم چیه؟ مرسی

بیشتر ببینید