2777
2789

خیلییی مهمه برام 

چون اون با زندگیم بازی کرد ....نامزد عقدی بودیم 

با زن مطلقه خیانت کرد 

چیکار کنم با چی میتونم اونو بسوزونمش حسرت بخوره توروخدااااا بگید 

بخاطر مشکلات خانوادگی زود نامزد کردم استبااااه کردم 

همه میگن آدم خرابین هرز.... درو همسایه فامیل 

من 18 تازه می‌خوام برم 

اون 29

فقط تیکه و ... نندازین به اندازه کافی خوردم

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی محلی 

غذا برا خودت و بچت بپز بخور 

بگردید خوش بگذرونید 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

هیچی عزیزم بهترین انتقام اینه که خودت رو ازش بگیری چون لیاقتتت رو نداشت . مثل همسر سابق من .خودم رو ازش گرفتم الان حسرت میخوره ولی چه فایده

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بی محلی غذا برا خودت و بچت بپز بخور بگردید خوش بگذرونید

نامزد بودم عقدی 

بچه اینا ندارم 

اما را... داشتیم متاسفانه این مشکل خیلیییییی اذیتم می‌کنه حس میکنم کل زندگیم ایندم نابود شد

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه ندارن عقد هستن

خب پس عالیه استارتر حتما طلاق بگیر و از حقتم نگذر

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

اول بگو ازش جدا شدی ؟!

بهترین کار پیشرفت چ تو کار چ تو زندگی...شاد زندگی کردن رسیدگی ب خودت انرژی مثبت باشگاه رفتن استوری کردن از حال خوبت گردش با دوستات....

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
نامزد بودم عقدی بچه اینا ندارم اما را... داشتیم متاسفانه این مشکل خیلیییییی اذیتم می‌کنه حس میکنم کل ...

خب گلم با دوس پسرت که ......نداشتی 

همسرتون بودن خودتو ناراحت نکن 

حتما طلاق بگیر و از حقتم نگذر 

اگر الان ببخشیش فردا با یه بچه برمیگردی چون ایشون عادت کردن به خیانت