2777
2789
اول بگو ازش جدا شدی ؟!بهترین کار پیشرفت چ تو کار چ تو زندگی...شاد زندگی کردن رسیدگی ب خودت انرژی مثب ...

تازه می‌خوام اقدام کنم طلاق 

وای خیلییی افسردگی گرفتم اون هر روز. ب خودش میرسه 

من بیچاره و افسرده شدم 

و چون را... داشتیم این خیلیییییی اذیتم می‌کنه کلااا ایندم تباه شد 😭😭😭

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق قانونی تو بگیر .بقیه شو واگذار کن به خدا .انتقام ۲ سر باخته چون انتقام گیرنده هم آرامششو از دست میده .کارما جواب هر کاری رو میده 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید

اسی بهترین راه اینکه از این مسئله گذر کنی و به زندگیت ادامه بدی اگر همش به فکر انتقام و اینا باشی نمیتونی از این اتفاق گذر کنی بعد باعث میشه به روح روانت بیشتر آسیب بزنی ازش جدا شو به زندگیت ادامه بده تو زندگیت پیشرفت کن این اتفاق اگر بتونی ازش گذر کنی مقطعی هستش و اما اگر اینکار نکنی فرصت های خوب زندگیتو از دست میدی 🌷

تازه می‌خوام اقدام کنم طلاق وای خیلییی افسردگی گرفتم اون هر روز. ب خودش میرسه من بیچاره و افسرده شدم ...

منم همسرم خیانت کرده

ازدواج دوممه 

من چی بگم

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

بزرگترین انتقام اینا ازش جدا بشیوسعیکنی آیندت درخشان بسازی تا ببینه وبسوزه

اگه امروز جدا نشی فردامیشی یکی مث منکه بخاطر بچه هات مجبوری زندگیت ادامه بدی درسته شوهرم فعلا دست از پا خطا نمیکنه ولی همه عمر وجوونیم رفته مگه چقدر قرار عمر کنم که همش شد حسرت روزای از دست رفتم معلومم نیست دوباره کی بره سمت همون کارا😮‍💨

تازه می‌خوام اقدام کنم طلاق وای خیلییی افسردگی گرفتم اون هر روز. ب خودش میرسه من بیچاره و افسرده شدم ...

الهی دورت بگردم 

طلاق بگیر از این مرتیکه بی لیاقت 

درست رو ادامه بده باشگاه برو با دوستات بیرون برو تو زندگیت یه جوری  پیشرفت کن بذار تا عمر داره حسرت بخوره 

اشکال نداره عزیزم 🥲خدا بزنه ب کمرش الهی .خودتو قوی کن میدونم سخته ولی از پسش بر میای زندگیتو بساز بهش نشون بده بدون اون خوشبختی بذار بفهمه کیو از دست داده مثل ی اشغال بندازش بیرون از زندگیت حقتم تا آخر بگیر

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

اشکال نداره عزیزم 🥲خدا بزنه ب کمرش الهی .خودتو قوی کن میدونم سخته ولی از پسش بر میای زندگیتو بساز بهش نشون بده بدون اون خوشبختی بذار بفهمه کیو از دست داده مثل ی اشغال بندازش بیرون از زندگیت حقتم تا آخر بگیر

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
خيانت کنی با پسر جون تر و خوشگلتر

ادم باید برا وجود خودش ارزش قائل باشه اونوقت با اون چه فرقی داره؟

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است