2777
2789

خانما اگه شماره ای که باهاش وارد کاربریم شدم واگذار بشه به یه نفر دیگه اون شخص میتونه به تاپیک هام دسترسی داشته باشه و بیاد رو کاربریم؟

شمارمو چند ماهه گم کردم، البته فکر نکنم هنوز واگذار شده باشه به کسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه آره میتونه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

خب تا قبل از اینکه شماره ات واگذار بشه از نی نی یار بخواه اون کاربری رو تعلیق دائمی کنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
خب تا قبل از اینکه شماره ات واگذار بشه از نی نی یار بخواه اون کاربری رو تعلیق دائمی کنه

کاربریم همینه

اخه کاربریمو دوس دارم

فکر کنم باید برم مخابرات اگه هنوز واگذار نشده باشه بگم دوباره شماره رو بهم بدن

وای نهکاربریمو دوس دارم

البته فکر کنم به دفاتر سیم کارت بری میتونند یه سیمکارت با اون شماره بهت بدن فقط باید هزینه کنی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
ارهتو خونه گمش کردم نه بیرونخودم درش اوردم نمیدونم گذاشتمش کجافکر کنم رفته تو جارو برقی چون جاهایی ک ...

به دفاتر خدمات اپراتور بروید و درخواست سیم کارت با همان شماره قبلی را بدهید 

ی مبلغی می گیرند و قبلی رو سوزانده و سیم کارت جدید می دهند