2777
2789
عنوان

کنکور دارم هیچی نخوندم موندم رلم جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سال 1400 کنکور دادم بله صفر بودم و خودمم انگیزه و پشت کار نداشتم مهم اینه ک شما با خودتون کنار بی ...

چقدر عالی ، بله درسته

من تا چندماه پیش خیلی سطحی میخوندم میخواستم فقط تمام درسارو ببندم به هر قیمتی...تازه یکی دوماهه دستم اومده دقیق چکار کنم...البته من رشتم انسانیه...

فقط یه سوال

اینکه تو سه ماه خوندید منظورتون اینه که از فروردین تا کنکور تیر؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

یه همکلاسی داشتم از سال دهم بکوووب میخوند و واقعا باهوشم بود

و طوری بود که همه معلما میگفتن این حداکثر دو رقمی بشه

اواسط سال دوازدهم کلا جا زد و بیخیال همه چیز و دلیلش این بود که با یه پسره آشنا شده بود بماند که همون پسر بعد کنکور ولش کرد

و اینکه باید بگم جوری گند زد که پشت کنکور موند!

امیدوارم امسال موفق بشه

ممن پارسال درگیر بودم امسالم درگیر رابطه اشتباهم

منم همسنتم از 4 صب تا 6 ینی ی ربع پیش خوندم استراحت نداشتم جز موقع صبحونه و ناهار هم نخوردم الان برا استراحت اینجام واقعا نکن این کارو لطفا این رابطه اشتباهه تهش هیچی نیست بخدا وقتتو هدر نده ایندتو بساز ادمای با شخصیت بیان سر راهت ن کسی ک ی دیقه برات وقت نداره یا بچسب کنکور یا بچسب ب رابطه و کنکورو بیخیال متاسفانه کنکور چیزیو در کنار خودش نمیپذیره یا باید روی کنکور تمرکز کنی یا بری به رابطه ت برسی انتخاب با توعه منطقی فک کن ن احساسی ب ایندت فک کن

بیخیال میگذره

بله دقیقا

چقدر بااراده‌ واقعا

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
کنکور رو مردش باشی تو 3 ماه میتونی جمع کنی خودم کردم ک میگم

چی قبول شدین؟

چه رشته و دانشگاهی؟

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

منم پارسال بخاطر رل زدن پشت موندم امسالم همون

هنوز درس عبرت نشد برات عزیز من؟ با ایندت بازی میکنی ب خاطر ی عنتر؟ ب خانوادت فک کن با تلاش ت با موفق شدنت خوشحال میشن بعدا کسایی ک با لیقاتن و شخصیت دارن سر راهت میان ن این پسرای بچه سال

بیخیال میگذره